Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kouzelný kolotoč 7, Hollywood, 2013

95 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kouzelný kolotoč 7, Hollywood, 2013
Kouzelný kolotoč 7, Hollywood, 2013

Kouzelný kolotoč 7

    DVD obsahuje: 37. neviditelná ermintruda Zebedee je v šibalské náladě, ale to Ermintruda netuší, když si od něj bere pár semínek. Jako zázrakem semínka okamžitě rozkvetou do... Číst víc

    7. díl série
    Kouzelný kolotoč
    Nakladatel
    Hollywood, 2013

    DVD obsahuje: 37. neviditelná ermintruda Zebedee je v šibalské náladě, ale to Ermintruda netuší, když si od něj bere pár semínek. Jako zázrakem semínka okamžitě rozkvetou do krásných květů... Číst víc

    • DVD film
    • Čeština

    95 Kč

    U dodavatele > 5 ks
    Posíláme do 5 dnů

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
    Kouzelný kolotoč 7, Hollywood, 2013
    95 Kč

    Více o titulu

    DVD obsahuje:

    37. neviditelná ermintruda
    Zebedee je v šibalské náladě, ale to Ermintruda netuší, když si od něj bere pár semínek. Jako zázrakem semínka okamžitě rozkvetou do krásných květů. Ale Ermintruda začne náhle mizet. Brzy zjistí, že neviditelnost má i své výhody a když účinek kouzelných květin vyprchá, bude mít co vysvětlovat!

    38. čarodejuv učen
    Zebedee potřebuje dovolenou a jmenuje Florence zástupkyní čaroděje. Svěří jí i čarodějný klobouk a varuje ji, aby ho nenechala padnout do špatných rukou. Netrvá dlouho a Dougal se začne o nový Florencin doplněk zajímat a tajně vytvoří repliku klobouku. Zebedee se naštěstí vrátí včas, aby zmatek uklidnil.

    39. kosti jsou k jídlu
    Když Dougal vykope největší kost, jakou kdy viděl, nemůže uvěřit svému štěstí! Už se ji chystá sežrat, když ho Brian zarazí: je to dinosauří kost! Brian a Florence ji chtějí nejdřív prozkoumat a tak netrpělivý Dougal rozjede kampaň „Kosti jsou k jídlu“, aby získal podporu vesničanů.

    40. hlasujte pro me
    Dougal hledá vhodné místo, kam by zahrabal svou kost. Zebedee se zmíní, že starosta by si mohl dát své kosti, kam se mu zlíbí, a tak se Dougal rozhodne na tuto pozici kandidovat. Žádá ostatní o podporu, ale Brian oznámí, že se bude o starostování ucházet také. Jejich přátelé se budou muset rozhodnout, koho zvolí!

    41. návšteva z vesmíru
    V Kouzelné zahradě je další krásný den: skvělý den pro jarní úklid! Dougal neochotně souhlasí, že pomůže Florence, ale nic nejde, jak by mělo, a brzo se ukáže, že ve vesnici je návštěva z vesmíru! Když se mimozemského vetřelce pokusí vrátit zpět do vesmíru, uvědomí si, že je známější, než si mysleli...

    42. tikot hodin
    Dougala dojme, když dostane balíček a zjistí, že jeho prababička Deleria mu svěřila rodinné dědictví: starožitné kukačky. Jeho nadšení opadne, když kukačky začnou odbíjet nesnesitelným kukáním! Dougal se rozhodne hodin mazaně zbavit tak, že je věnuje Ermintrudě, ta zase Dylanovi... nakonec ale hodiny užijí všichni!
    Číst víc
     
    DVD obal
    Dabing
    čeština
    Naše katalogové číslo
    284170
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbil film vám?

    Recenze, kritiky

    „Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

    Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
    Osamělost prvočísel
    Paolo Giordano