Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jak řídit a vést lidi - František Bělohlávek, Computer Press

141 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Jak řídit a vést lidi - František Bělohlávek, Computer Press
Jak řídit a vést lidi - František Bělohlávek, Computer Press

Jak řídit a vést lidi

Kniha je určena především pro široký kádr středního i vyššího managementu – pro ty, kteří jsou denně v boji, pro které je čas drahý a kteří potřebují co nejrychleji vylepšit... Číst víc

4,7 6 hodnocení
Nakladatel
Computer Press
Počet stran
104

Kniha je určena především pro široký kádr středního i vyššího managementu – pro ty, kteří jsou denně v boji, pro které je čas drahý a kteří potřebují co nejrychleji vylepšit sebe sama. 3. vydání. Číst víc

  • Šitá vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (2)
Jak řídit a vést lidi - František Bělohlávek, Computer Press
Brožovaná vazba
Čeština
Vyprodané

Jak řídit a vést lidi - František Bělohlávek, Computer Press, 2005
Brožovaná vazba
Čeština, 2005
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Všude samí lháři - Shari Lapena, Kalibr, 2024

Více o knize

 Platí, že dobrý manažer se nepozná ani tolik podle oborových, obchodních, ekonomických či dalších znalostí a dovedností, ale podle toho, jak umí práci rozdělit a předat jiným, jak umí pomocí druhých dojít co nejkratší cestou k cíli. Zkrátka řízení a vedení pracovníků patří k základním manažerským dovednostem.
Ale pro jaký způsob vedení se jako řídící osoba rozhodnout? Být tvrdý a „pes“, nebo na to jít raději přátelsky a po dobrém? Jak poznám, jaký jsem a jaká taktika by mi vůči podřízeným, které mám, seděla nejlépe?
Pomůže vám publikace, kterou právě držíte v ruce – Jak řídit a vést lidi! Autor, František Bělohlávek patří ke zkušeným praktikům v oblasti manažerského vzdělávání a personalistiky. Jednoduchou a srozumitelnou formou s vámi absolvuje všechny kroky, které vám pomohou uvědomit si sebe sama a vylepšit své řídící dovednosti. Poučíte se, jaké existují styly řízení a prostřednictvím testů poznáte, který styl by mohl být pro vaši situaci a vaši povahu ten nejschůdnější. Zopakujete si a prohloubíte znalosti o tom, jak definovat úkol, jak jej předat, kontrolovat i korigovat. Uvědomíte si, jak je důležitá motivace i ohodnocení. Poslední kapitoly jsou potom věnovány otázkám delegování pravomocí i tzv. „kaučování“ a náboru nových pracovníků. Kniha je určena především pro široký kádr středního i vyššího managementu – pro ty, kteří jsou denně v boji, pro které je čas drahý a kteří potřebují co nejrychleji vylepšit sebe sama. Pomocí testů se dozvíte, jak jste na tom, pomocí příkladů si procvičíte danou problematiku tak, aby se pro vás stala samozřejmostí.
Věříme, že vám publikace pomůže s řadou problémů, se kterými se jako vedoucí či manažer setkáváte, a že vám ukáže, jak ještě lépe na to, když vedete a řídíte lidi.
Číst víc
Počet stran
104
Vazba
šitá vazba
Rozměr
176×250 mm
Hmotnost
166 g
ISBN
8072263080
Naše katalogové číslo
1189
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

6 hodnocení

5
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “