Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Goon 2: Mé vražedné dětství - Eric Powell, ComicsCentrum, 2013

593 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Goon 2: Mé vražedné dětství - Eric Powell, ComicsCentrum, 2013
Goon 2: Mé vražedné dětství - Eric Powell, ComicsCentrum, 2013

Goon 2: Mé vražedné dětství

...a další tragické historky

Ještě před příšerami a mafií, ještě před zkázou Lonely Street a dokonce i před událostmi v čínské čtvrti musel Goon čelit mnohým neštěstím. Když ho gangster Labrazio připravil o... Číst víc

5,0 1 hodnocení
2. díl série
Goon
Věk
16+
Nakladatel
ComicsCentrum, 2013
Počet stran
136

Ještě před příšerami a mafií, ještě před zkázou Lonely Street a dokonce i před událostmi v čínské čtvrti musel Goon čelit mnohým neštěstím. Když ho gangster Labrazio připravil o jedinou blízkou bytost, kterou měl,... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

593 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 3 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Goon 2: Mé vražedné dětství - Eric Powell, ComicsCentrum, 2013
593 Kč

Více o knize

Ještě před příšerami a mafií, ještě před zkázou Lonely Street a dokonce i před událostmi v čínské čtvrti musel Goon čelit mnohým neštěstím. Když ho gangster Labrazio připravil o jedinou blízkou bytost, kterou měl, přivedla pomsta Goona na cestu zločinu, která ho svedla dohromady s upovídaným Frankym a společně vyrostli v nejobávanější vymahače ve městě.

Pěti komiksovými Oscary ověnčená komiksová série Goon konečně vychází i u nás. O jejích kvalitách svědčí i to, že si ji vybral ke zfilmování David Fincher (Sedm, Hra, Klub rváčů a další). Mistrovský autorský komiks Erica Powella Goon v sobě mísí hororové prvky s drsností gangsterek a svérázným humorem inspirovaným Monty Pythons.
Číst víc
Počet stran
136
Vazba
pevná vazba
Rozměr
160×240 mm
Hmotnost
512 g
ISBN
9788086839684
Rok vydání
2013
Věkové doporučení
16+
Naše katalogové číslo
145514
Styl
humorný
Jazyk
čeština
2. díl série
Goon
Nakladatel
ComicsCentrum
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Petr Čapek
Ověřený zákazník
10.5.2014
Názor čtenáře
Powell se postupně dostává do varu a narážkami a vtípky rozhodně nešetří. Je až neuvěřitelné, jak se člověk může chichotat něčemu, co by mu na normálních okolností nepřišlo vůbec vtipné, jenže díky Powellově genialitě to tady funguje na stodvacet procent. Co naplat autor se prostě nebojí a i když nakousne nějaké společensky ožehavější téma, vznikne z toho skvělý hororově-gangsterský mix, který prostě musíte milovat.

Stejně jako v první knize i zde je svazek proložen absolutně šílenými reklamami a minipříběhy, které přilévají olej do ohně a dostávají čtenáře do varu. Na první pohled mohou působit dost nepatřičně až se dá říct, že jako pěst na oko, jenže právě v tom tkví jejich kouzlo a jsou výborným osvěžením před dalším Goonovým příběhem.

Powell opět nezklamal a po skvělém prvním dílu nám předkládá možná ještě o chloupek lepší druhý díl. Comics Centrum si opět zaslouží pochvalu za celkové zpracování a překlad, který ke Goonovi naprosto sedí, navíc dodalo i vysvětlivky k narážkám, aby byl čtenář v celkovém obrazu, o co že se jedná. Goon patří dle mého názoru k tomu nejlepšímu co na komiksovém poli můžeme najít a byla by škoda aby tato skvělá série zůstala nepovšimnuta.
Číst víc

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)