Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Audiokniha
Aloha Molokai - Petr Nazarov, , 2021
Audiokniha
Audiokniha
Aloha Molokai - Petr Nazarov, , 2021
Audiokniha

Aloha Molokai
Audiokniha

Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula... Číst víc

Interpret
Délka
7:01

Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a vn Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

249 Kč

Ihned ke stažení
Další audioknižní vydání
Aloha Molokai - Petr Nazarov, Petr Nazarov, 2022
MP3 na CD
Čeština, 2022
Do 4 – 9 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Aloha Molokai - Petr Nazarov, , 2021
Audiokniha
249 Kč

Více o audioknize

Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a vnímat západ slunce? Pak si poslechněte audioknihu Petra Nazarova „Aloha Molokai“.
Autor zachycuje dvanáct měsíců toulek po šesti havajských ostrovech se zvláštním zaměřením na ostrov opředený mystickými pověstmi a magickou atmosférou a často nazývaný jako „Přátelský ostrov“ nebo „Ostrov kouzelníků“ – ostrov Molokai.
Petr Nazarov dokázal nevšedním způsobem přiblížit čtenářům neopakovatelnou atmosféru Havajských ostrovů, život místních obyvatel a jejich tradice. Vysvětlí vám, jak se nejlépe vyhnout dvaceticentimetrovým stonožkám, jejichž toxické bodnutí je velmi bolestivé, a co se stane, když se vyhnutí nepodaří… Zjistíte také, že kokosový ořech je možné docenit nejen za účelem kulinářským, ale má i své praktické využití. Jste milovníky fotbalu? Skvěle! Pak se dozvíte, s jakým nadšením hrají na ostrově Molokai fotbal nejen muži a co vše zahrnuje místní fotbalový trénink.
A je toho mnohem víc. Autor vám ve svém poutavém vyprávění prozradí, co si na ostrově Maui zaslouží název jako Nebeský opar, Květinová modlitba nebo Znovuprobuzení. Naučíte se, jak najít ten správně omletý černý kámen, který domorodci používají pro bezpečný a příjemný spánek a který dle místní víry umí zastavit putování lidské duše po astrálním světě během spánku. Kniha vás doslova pohltí svým bezprostředním vypravěčským stylem, který vám pomůže zapomenout na to, že jste pouhý čtenář, a učiní z vás objevovatele všech popisovaných krás.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck