Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Z králova rozkazu - Shannon Drake, Domino, 2012

229 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Z králova rozkazu

Rok 1357. Strhující příběh rozporuplného vztahu krásné hraběky Danielly z Avillu, spřízněné po matce s francouzským královským dvorem, a skotského válečníka Adriana MacLachlana,... Číst víc

4,5 2 hodnocení
Nakladatel
Domino, 2012
170 stran
2-3 hodiny čtení

Rok 1357. Strhující příběh rozporuplného vztahu krásné hraběky Danielly z Avillu, spřízněné po matce s francouzským královským dvorem, a skotského válečníka Adriana MacLachlana, který je služebníkem anglického krále Eduarda III... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Rok 1357. Strhující příběh rozporuplného vztahu krásné hraběky Danielly z Avillu, spřízněné po matce s francouzským královským dvorem, a skotského válečníka Adriana MacLachlana, který je služebníkem anglického krále Eduarda III. Děj začíná v neklidném období počátku stoleté války mezi Francií a Anglií, kdy do osudů lidí často zasahovaly zájmy vladařů. I když Daniella a Adrian dělají zpočátku vše pro to, aby se nestali jen pouhými figurkami ve hře anglického vladaře, brzy poznávají, že nemají jinou možnost, než se podřídit jeho rozkazu a uzavřít sňatek. Ani v této situaci se však Daniella nedokáže zbavit nenávisti, kterou k Adrianovi cítí: právě jeho přičiněním totiž před lety obsadil anglický král hrad její matky. Odpor, který hraběnka dává svému nastávajícímu najevo, vede Adriana k přesvědčení, že se má oženit se svéhlavou a zákeřnou saní. Teprve, když se stane svědkem její neskonalé obětavosti, kdy s nasazením vlastního života ošetřuje jeho milenku, kterou stihla morová nákaza, začíná se na svou nevěstu dívat jinak... Dokáže změnit názor i Daniella? Bude jejich vynucené manželství šťastné?
Číst víc
Počet stran
170
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
137×211 mm
Hmotnost
444 g
ISBN
9788073037963
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
130486
Styl
historický, romantický
Jazyk
čeština
Nakladatel
Domino
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Maťa
Neověřený nákup
14.7.2015
Z králova rozkazu
Mne sa táto kniha páčila, hoci som od Drake čítala aj lepšie diela. Hlavná hrdinka je temperamentná , tvrdohlavá mladá dáma, ktorá si musela zobrať za muža nepriateľa, voči ktorému prechovávala nenávisť.
Pokiaľ si ich srdcia nájdu k sebe cestu, prežijú krušné chvíle.Od tejto autorky sú pekné knihy ako, Ondina, Peklo a ráj,Princezná ohně, Pirátová milenka. Rada mám knihy od autoriek -Garwoodová J.,Kleypasová L.
Lindseyová, Jeffries, Martinová K.Woodiwissová K.Pronská J.Quinnová.,Quicková- hoci mnohé ich knihy sú beznádejne vypredané.
Číst víc
Mária Glassová
Ověřený zákazník
22.8.2012
Romantika a znova romantika
Je to veľmi dobrá kniha na čítanie, aj keď je v češtine ale je to zrozumiteľné, Kúpte si knihy aj od tejto spisovateľky, príbehy sú tiež neodolateľné ako od Lindsayovej! Uvidíte že sú tiež vynikajúce! Len do toho! Číst víc

Nakladatelství Domino

Číst víc

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton