Přeskočit na hlavní obsah
Den - Michael Cunningham, Odeon CZ, 2024
Personalistika pro manažery a personalisty - Martin Šikýř, Grada, 2016

269 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Personalistika pro manažery a personalisty - Martin Šikýř, Grada, 2016
Personalistika pro manažery a personalisty - Martin Šikýř, Grada, 2016

Personalistika pro manažery a personalisty

2., aktualizované a doplněné vydání

Publikace se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Je určena zejména manažerům, personalistům a studentům vysokých škol,... Číst víc

Nakladatel
Grada, 2016
Počet stran
208

Publikace se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Je určena zejména manažerům, personalistům a studentům vysokých škol, ale i všem ostatním, kteří se chtějí rychle a snadno zorientovat... Číst víc

  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Personalistika pro manažery a personalisty - Martin Šikýř, Grada, 2012
Brožovaná vazba
Čeština, 2012
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Den - Michael Cunningham, Odeon CZ, 2024

Více o knize

Publikace se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Je určena zejména manažerům, personalistům a studentům vysokých škol, ale i všem ostatním, kteří se chtějí rychle a snadno zorientovat v problematice personální práce a základních oblastech řízení lidských zdrojů. Díky knize si osvojí zásady a postupy organizace personální práce, vytváření a analýzy pracovních míst, plánování zaměstnanců, získávání a výběru zaměstnanců, přijímání a adaptace zaměstnanců, řízení pracovního výkonu a hodnocení zaměstnanců, odměňování zaměstnanců, vzdělávání zaměstnanců, péče o zaměstnance nebo využívání personálního informačního systému.
V druhém vydání jsou kompletně aktualizovány kapitoly zabývající se jednotlivými personálními činnostmi a problematika významu personální práce v organizaci. Nově přibyla kapitola o vývoji personální práce, včetně představení klasických modelů řízení lidských zdrojů a vysvětlení podstaty strategického a mezinárodního řízení lidských zdrojů s důrazem na vztah mezi řízením lidských zdrojů a výkonem organizace. Základní teoretická východiska a osvědčené praktické přístupy současného pojetí personální práce v organizaci byly doplněny výsledky autorova empirického šetření realizovaného s cílem posouzení významu lidských zdrojů i úrovně personální práce ve zkoumaných organizacích.
Kniha ukazuje, jaké personální činnosti, jakým způsobem a proč mají manažeři a personalisté uplatňovat, aby dokázali účelně a účinně získávat, využívat a rozvíjet schopné a motivované lidi k vykonávání sjednané práce, dosahování požadovaného výkonu a uskutečňování strategických cílů organizace.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller