Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Mimo sebe - Richard Bach, Argo, 2002

72 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Mimo sebe - Richard Bach, Argo, 2002
Přečtená
Mimo sebe - Richard Bach, Argo, 2002

Mimo sebe
Přečtená

aneb Objevení Saunders-Vixen

Novela, která má schopnost – budete-li naladěni na její notu, ale možná i v případě, že ne, a o to bude větší vaše překvapení – přenést vás do světa denního snění. Číst víc

4,9 16 hodnocení
Nakladatel
Argo, 2002
92 stran
1-2 hodiny čtení

Novela, která má schopnost – budete-li naladěni na její notu, ale možná i v případě, že ne, a o to bude větší vaše překvapení – přenést vás do světa denního snění. Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Mírně opotřebovaná
  • Čeština

72 Kč

-19 %
Původní cena: 89 Kč
Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

   Novela, která má schopnost – budete-li naladěni na její notu, ale možná i v případě, že ne, a o to bude větší vaše překvapení – přenést vás do světa denního snění. Do vašeho vlastního, či toho autorova, k zapomenutým vzpomínkám, snům a touhám uniknout kamsi. Můžete své vlastní denní snění díky této útlé novele prožít i s jiným člověkem a těšit se z poznání, že existují souběžně a nezávisle po celou dobu vašeho života dva paralelní světy – ten skutečný a ten vysněný.
Recenzie:
Mimo, úplne mimo...

Richard Bach se narodil v roce 1936 a už v pouhých sedmadvaceti letech mu vyšla první kniha Cizinec na zemi. Jeho nejslavnějším a nejznámějším dílem je však bezesporu Jonathan Livingston Racek - příběh o svobodě, lásce a volnosti, který oslovil a doslova pohltil miliony čtenářů po celém světě. Podobně zapůsobily i další Bachovy knihy například Jediný, Dar křídel, Nikdo není daleko, Iluze, Útěky z bezpečí, Mimo sebe.

Posledně jmenovaný titul, tedy novela Mimo sebe (objevení Saunders-Vixen) nás v této knize opět "donutí" létat. A to nejen v letadle, ale především v naší mysli. Znovu nás zavádí do prostředí, jemu tolik blízkému, tedy leteckého. To je však jen první plán této knihy. Tím druhým je odpoutání se od reality a schopnost snění, kterou mnozí z nás v každodenním shonu ztrácejí či spíše jen odsouvají někam dozadu do podvědomí.

V této novele sledujeme Richarda Bacha, coby pilota a leteckého konstruktéra. Především ale sledujeme jeho fantazii, jeho dovednost odpoutání se od reality, jeho snění, jeho putování do časového rozměru, který funguje současně s tím naším, jeho objevování Saunders-Vixen. A co vlastně Richard Bach objevil? Nechte se překvapit.

Stačí se jen začíst do děje Mimo sebe a věřte nebo ne, ale Richard Bach má ten dar naprosto vás pohltit, donutit vás, abyste zapomněli na starosti, zavřeli oči a...a snili s ním velký sen. Sen o létání, o jiných světech, o Saunders-Vixen, o sobě samých - to už je na každém z vás. Přeji vám příjemné snění.
převzato: part.cz, Kateřina Grimmová
Číst víc
Počet stran
92
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
150×140 mm
Hmotnost
186 g
Rok vydání
2002
Naše katalogové číslo
1390407
Jazyk
čeština
Nakladatel
Argo
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,9 / 5

16 hodnocení

15
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Neověřený nákup
30.9.2002
super
Este som ju necital ale verim tomu, ze bude nadherna ako vsetky bachove knizky, jej to ma fakt potesilo...! Číst víc

Nakladatelství Argo

Číst víc

„Výzvy byly těžké jen tehdy, když jste předem čekali, že neuspějete.“

S láskou, Lukov - Mariana Zapata, 2021
S láskou, Lukov
Mariana Zapata