Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Andělská terapie - Pracovní kniha - Doreen Virtue, Pragma, 2011

324 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Andělská terapie - Pracovní kniha - Doreen Virtue, Pragma, 2011
Andělská terapie - Pracovní kniha - Doreen Virtue, Pragma, 2011

Andělská terapie - Pracovní kniha

V knize, jež je neocenitelným nástrojem pro každého, kdo se chce přiblížit neuvěřitelné říši andělů, se seznámíte s Andělskou terapií, jež Doreen Virtue učí od roku 1997 po... Číst víc

4,5 2 hodnocení
Nakladatel
Pragma, 2011
Počet stran
256

V knize, jež je neocenitelným nástrojem pro každého, kdo se chce přiblížit neuvěřitelné říši andělů, se seznámíte s Andělskou terapií, jež Doreen Virtue učí od roku 1997 po celém světě. Spolu s anděly a archanděly pomáhá lidem... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Andělská terapie – pracovní kniha - Doreen Virtue, Pragma, 2018
Pevná vazba s přebalem
Čeština, 2018
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Více o knize

V knize, jež je neocenitelným nástrojem pro každého, kdo se chce přiblížit neuvěřitelné říši andělů, se seznámíte s Andělskou terapií, jež Doreen Virtue učí od roku 1997 po celém světě. Spolu s anděly a archanděly pomáhá lidem, aby se naučili umění spirituálního léčení a výkladů poselství. Nyní shromáždila tajemství a cvičení do vyčerpávající pracovní knihy. Ať už jste léčitelem nebo jen chcete oprášit své přirozené spirituální nadání, budete se k ní vracet znovu a znovu. Dozvíte se např. které anděly povolat a kdy, jak vykládat andělská poselství, jak pomoci rodině a přátelům v nouzi a která znamení jsou božskou odpovědí na vaše dotazy.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
150×220 mm
Hmotnost
440 g
ISBN
9788073492915
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
119737
Jazyk
čeština
Nakladatel
Pragma
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Kateřina Kopišťová
Ověřený zákazník
13.8.2014
Příručka pro práci s anděly
Zajímáte se o spojení s anděly, archanděly a nanebevzatými mistry? Chtěli byste si vyzkoušet, jaké je to být médiem? Andělská terapie podává komplexní pohled na všechny tyto problémy. Stane se vaším průvodcem po cestě světla k tomu, aby se z vás stal duchovní léčitel. Dozvíte se několik způsobů, kterými můžete Andělskou terapii provozovat - ať už se jedná o výkladové andělské karty či další věštecké pomůcky.

Andělská terapie je komplexní příručka věnující se metodám andělské terapie. Ve své nové knize svým čtenářům přináší komplexní příručku pro ty, kteří by se rádi vydali na cestu duchovního léčitelství a chtěli k tomu využít pomoci andělů a archandělů. Mimoto věnuje část knihy i práci média. Vše doplňuje osobními zkušenostmi. Na závěr knihy naleznete i několik příloh - například jedinečné vlastnosti archandělů, barvy jejich svatozáří, krystaly a drahé kameny spojené s archanděly či astrologická znamení spojená s archanděly. Kniha je jasně a přehledně rozdělena do několika částí, tudíž je velmi snadné najít informace, které zrovna potřebujete.

Andělskou terapii bych tedy doporučila všem milovníkům nadpřirozena a erotiky, kteří by se rádi dověděli něco o tom, co obnáší práce duchovního léčitele a více se chtěli seznámit s anděly a archanděly.
Číst víc

Nakladatelství Pragma

Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“