Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Řešené úlohy z Visual Basicu - Sbírka 2 - Jan Pokorný, Kopp, 1999

79 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Řešené úlohy z Visual Basicu - Sbírka 2 - Jan Pokorný, Kopp, 1999
Řešené úlohy z Visual Basicu - Sbírka 2 - Jan Pokorný, Kopp, 1999

Řešené úlohy z Visual Basicu - Sbírka 2

Formuláře nezávislé na rozlišení a SysInfo, události myši a klávesnice, kreslením, FSO, vlastní události a časovač, přístup k datům pomocí Adodc, DataGrid, DataList, datové... Číst víc

Nakladatel
Kopp, 1999
Počet stran
124

Formuláře nezávislé na rozlišení a SysInfo, události myši a klávesnice, kreslením, FSO, vlastní události a časovač, přístup k datům pomocí Adodc, DataGrid, DataList, datové prostředí, návrhář sestav) Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

   Cílem této sbírky řešených příkladů z Visual Basicu 6.0 je poskytnout čtenářům kompletní fungující aplikace, které pak lze využít jako polotovary nebo počáteční prototypy pro další práci. Sbírky úloh považujeme jako doplněk publikace Programování ve Visual Basicu vydané také v nakladatelství Kopp.

Součástí návodů řešení příkladů jsou i klíčové uživatelské postupy a vysvětlující komentáře ke kódu, alespoň při prvním výskytu daného postupu či programovacího prvku. Jednotlivé příklady uvedené v této knize jsou na sobě nezávislé, takže je možné začít kterýmkoli z nich.

Čtenáři, kteří s Visual Basicem začínají, by si měli možná nejprve projít příklady uvedené v první sbírce. Budou moci snadněji postupně nabalovat informace o vizuálních nástrojích a programovacích prvcích a technikách. Tato sbírka na první volně navazuje a základní uživatelské postupy a programovací prvky probírané v první sbírce se zde už nevysvětlují.

Úlohy byly sestaveny a odladěny ve Visual Basicu 6.0 Enterprise Edition. Většinu z nich nebo jejich části však budete moci řešit, i když pracujete se starší verzí Visual Basicu. Sestavte sami formuláře nebo jiné objekty podle návodu ve sbírce a doplňte kód buď podle výpisu uvedeného v knize nebo z doprovodné diskety, kterou lze volitelně objednat. Na disketě je u každého projektu čistý textový soubor obsahující veškerý zdrojový kód použitý v úloze.
Číst víc
Počet stran
124
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
148×210 mm
ISBN
8072320459
Rok vydání
1999
Naše katalogové číslo
10657
Jazyk
čeština
Nakladatel
Kopp
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson