Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Ve stínu smrti Čachtické paní
E-kniha

Román Ve stínu smrti čachtické paní zachytáva pohnuté osudy Anny Rosina Listiusovej, manželky Stanislava Thurza, ktorý sa neskôr stal uhorským palatínom. Tematicky nadväzuje na... Číst víc

4,7 40 hodnocení
Nakladatel
Knižní klub, 2000
544 stran
8-9 hodin čtení

Román Ve stínu smrti čachtické paní zachytáva pohnuté osudy Anny Rosina Listiusovej, manželky Stanislava Thurza, ktorý sa neskôr stal uhorským palatínom. Tematicky nadväzuje na trilógiu historických románov... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

159 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Román Ve stínu smrti čachtické paní zachytáva pohnuté osudy Anny Rosiny Listiusovej, manželky Stanislava Thurza, ktorý sa neskôr stal uhorským palatínom. Tematicky nadväzuje na trilógiu historických románov V podzemí Čachtického hradu (2001), Čachtická pani vo väzení a na slobode (2002) a Čachtická pani pred Božím súdom (2003), ktoré vyvolali mimoriadny ohlas doma i v zahraničí. Čitateľ sa najmä v prvej časti románu stáva očitým svedkom zákulisných intríg medzi palatínom Thurzom a panovníkom Matejom II., ale aj smrti najstaršej dcéry čachtickej pani Anny a zakrátko aj ostrihomského primasa kardinála Forgácha. Originálnym spôsobom ho priamo autor vtiahne do dramatickej panorámy pohnutých osudov zvrhlej Anny Rosiny Listiusovej, obklopenej vernými čarodejnicami na Šintavskom hrade ..
Číst víc
Počet stran
544
Rok vydání
2000
Naše katalogové číslo
688493
Styl
historický
Jazyk
čeština
Původ
Slovensko
Nakladatel
Knižní klub
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

40 hodnocení

32
5
3
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

14

Lesná Elfka čo miluje všetko čo dýcha mágiou a fantáziou. Les a príroda je mojím domovom. Som fotografka a silný introvert s dušou osamelej vlčice a zároveň dračej bojovníčky......dobrá kniha, šálka čaju, hra Elder Scroll online , Skyrim svet a fantasy to som ja :)

Veronika Bohumelová
Ověřený nákup
16.9.2011
Veľké prekvapenie
Ak sa mám priznať mala som menšie obavy ako budem vnímať tento historický román, keďže som veľmi náročná na túto tematiku...ale ako som sa dostala na druhú stránku moje obavy sa rozprášili , prečítala som ju za týždeň!
Vychutnávala som si každú stránku, autorovi ďakujem za nové poznatky o Šintavskej bosorke - Anne Rosine Listiusovej, som mu zato vďačná dozvedela som sa o nej nové zaujímavosti.
Odporúčam, bez debaty :)
Číst víc

Nakladatelství Knižní klub

Číst víc

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)