Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
3DS Max 4 Uživatelská příručka - Duane Loose, Computer Press, 2002

168 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
3DS Max 4 Uživatelská příručka - Duane Loose, Computer Press, 2002
3DS Max 4 Uživatelská příručka - Duane Loose, Computer Press, 2002

3DS Max 4 Uživatelská příručka

Kniha je členěna tak, aby vás seznámila s prací v programu 3DS MAX 4 a přiblížila vám profesionální postupy používané při vizualizaci, modelování, texturování, osvětlování a... Číst víc

4,1 8 hodnocení
Nakladatel
Computer Press, 2002
Počet stran
558

Kniha je členěna tak, aby vás seznámila s prací v programu 3DS MAX 4 a přiblížila vám profesionální postupy používané při vizualizaci, modelování, texturování, osvětlování a animaci 3D scény... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

   Kniha je členěna tak, aby vás seznámila s prací v programu 3DS MAX 4 a přiblížila vám profesionální postupy používané při vizualizaci, modelování, texturování, osvětlování a animaci 3D scény, včetně použití zvláštních efektů a titulků.

Obsah:
Kapitola 1, "Navigace rozhraním MAXe 4", vám představí koncepty tvorby v trojrozměrném světě, ukáže vám, jak lze uživatelsky přizpůsobit nové prvky a vlastnosti rozhraní MAXe, popisuje navigaci v pracovním prostoru MAXe a uvádí stručný přehled projektu, který budete vytvářet.
Kapitola 2, "Virtuální vizualizace: Umění preprodukce v tvorbě digitálního obsahu", vám představí základní principy, prvky a techniky předběžné vizualizace a zásady kompozice scény a její návrh. Výsledkem této kapitoly bude vytvoření animace pro Area51.avi.
Kapitola 3, "Jak dát pocitu reálnou formu: Umění modelování", obsahuje úvod do principů designu, pomocí kterých dokážete svým modelům vdechnout úžasnou reálnost.
Kapitola 4, "Vizuální dotek: Umění provedení materiálů a textur", popisuje, jak vytvořit a aplikovat co nejrealističtější a přesvědčivé textury.
Kapitola 5, "Malujeme světlem: Umění osvětlení", vám umožní zvládnout základní principy osvětlení, naučí vás, jak organizovat a ovládat parametry osvětlení scény a dále jak používat speciální světelné efekty: mapy projektoru.
Kapitola 6, "Stroje v pohybu: Modelování a kinematika", představuje problematiku pokročilé kinematiky, dynamických systémů a používání výrazů při řízení animace.
Kapitola 7, "Tvorba postav a přehled zásad a postupu vytváření animace", vám umožní naučit se základní principy a techniky návrhu, tvorby a animace postav v MAXu.
Kapitola 8, "Umění zrakového klamu: Práce s vizuálními efekty", vám představí zásady vytváření iluzí pomocí zvláštních efektů a zásady pyrotechniky.
Kapitola 9, "Střih jako tvůrčí nástroj: Umění postprodukce v MAXu 4", vám ukazuje, jak používat v programu zabudovaný nástroj kompozice, Video Post.
Dodatek A, "Instalace a počáteční nastavení programu 3DS MAX R4", se zabývá instalací a počátečním nastavením MAXe 4 a obsahuje informace ohledně minimálních a doporučených požadavků na systém.
Dodatek B, "Průvodce standardními mapami materiálových komponent", podává důkladný rozbor efektu, který procedurální a obrazové mapy mohou mít, přidáte-li je do komponent materiálů vytvářených v MAXu 4.

Na CD naleznete kromě pracovních souborů a zkušebních verzí různých užitečných programů také dodatky v pdf: dodatek D, "Jak vytvořit interiér chladicí věže"; dodatek E, "Jak pracuje MeshSmooth"; dodatek F, "Principy animace v praxi"; dodatek G, "Přidávání efektů objektivu"; dodatek H, "Dokončení scény Sc-02"; a dodatek I, "Animace světlušek".
Číst víc
Počet stran
558
Vazba
brožovaná vazba
ISBN
8072265873
Rok vydání
2002
Naše katalogové číslo
10578
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,1 / 5

8 hodnocení

5
1
1
0
1

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Vlabo
Neověřený nákup
29.12.2004
nekupujte !
Mam tuto knihu a s polutovanim musim povedat, ze je plna chyb!Namiesto vyuky ma zmiatla. Neviem, ci nastala chyba v preklade,ale bohuzial niektore chyby su velke. Takze 849 Sk som vyhodil do vzduchu. Číst víc

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath