Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kompendium pro digitální fotografy - Michael Freeman, Zoner Press, 2011

858 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kompendium pro digitální fotografy - Michael Freeman, Zoner Press, 2011
Kompendium pro digitální fotografy - Michael Freeman, Zoner Press, 2011

Kompendium pro digitální fotografy

Sada knih, které jsou obsahem Kompendia pro digitální fotografy, představuje výběr informací ze všech oblastí, které mohou digitálního fotografa zajímat... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Zoner Press, 2011
Počet stran

Sada knih, které jsou obsahem Kompendia pro digitální fotografy, představuje výběr informací ze všech oblastí, které mohou digitálního fotografa zajímat... Číst víc

  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024

Více o knize

Sada knih, které jsou obsahem Kompendia pro digitální fotografy, představuje výběr informací ze všech oblastí, které mohou digitálního fotografa zajímat. Autor, světoznámý fotograf a spisovatel Michael Freeman, který se zabývá nejen fotografií, ale i kulturou Východu, ve spolupráci s dalšími autory a fotografy vytvořil kolekci knih, které se zabývají technickými základy digitální fotografie, doporučeními co a jak fotografovat, jak se soubory fotografií zacházet, spravovat je a archivovat. Samostatná kniha se věnuje tématu úprav a vylepšování fotografií na počítači. Reprezentativně je pojata kniha zabývající se kompozicí, estetikou a „uměním“ digitální fotografie.

Soubor knih je určen pro začínající a středně pokročilé fotografy, kteří používají zrcadlovky, je ale použitelný pro majitele vyšší třídy kompaktů nebo pro všechny fotografy, kteří chtějí posunout své znalosti na vyšší úroveň. Vše je zabaleno v praktickém kovovém kufříku, který je možné použít pro uložení nebo i transport částí fotografické techniky.

Obsah kufru:
* 1. UMĚNÍ DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE- Velkoformátová publikace přináší množství působivých i názorných fotografií, na kterých Michael Freeman vysvětluje zásady kompozice ve fotografii a způsob, jak divák fotografii vnímá.
* 2. DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT - ZÁKLADNÍ PŘÍRUČKA - Kniha shromažďuje základní technické znalosti o fotografii.
* 3. DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE WORKFLOW - Pro mnohé fotografy zatím neznámé téma, pro některé každodenní strašák, pro jiné jediná cesta, jak dokázat pracovat s množstvím fotografií.
* 4. KREATIVNÍ ÚPRAVY A SPECIÁLNÍ EFEKTY - Každá digitální fotografie vyžaduje alespoň jednu úpravu, můžete je však změnit k nepoznání.
* 5. TIPY DO TERÉNU PRŮVODCE - Útlá knížečka, kterou by začínající fotograf měl nosit s sebou.
* 6. TIPY DO KAPSY - Formát skládačky ve formátu vizitky obsahuje několik základních tabulek (přepočty expozic, systémy měření, postupné kroky při vlastním fotografování, které byste neměli opomenout...).
* 7. DVD TUTORIAL
* 8. BONUSY V HODNOTĚ MINIMÁLNĚ 1 000 Kč
Číst víc
Rozměr
270×355 mm
Hmotnost
3100 g
ISBN
9788074131080
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
102949
Jazyk
čeština
Nakladatel
Zoner Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton