Čtenářský klub - Kniha měsíce se slevou - Zjistit Více
Kniha: The Pastry Chef Handbook (Revised Edition) (Pierre Paul Zeiher)

1 898 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: The Pastry Chef Handbook (Revised Edition) (Pierre Paul Zeiher)
Kniha: The Pastry Chef Handbook (Revised Edition) (Pierre Paul Zeiher)

The Pastry Chef Handbook (Revised Edition)

La Patisserie de Reference

All the information, guidance, and recipes you need to become a pastry professional—in a single book!Comprehensive in its content and practical in its approach, The Pastry Chef... Číst víc

Nakladatel
Editions Bpi, 2025
Počet stran
728

All the information, guidance, and recipes you need to become a pastry professional—in a single book!Comprehensive in its content and practical in its approach, The Pastry Chef Handbook addresses all the professional steps necessary for this demanding... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 898 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned
Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 31 dní.
Sledovať dostupnosť

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Máme více než 300 000 knih skladem
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Onyxová bouře - Rebecca Yarros, Nakladatelství Fragment, 2025
Kniha: The Pastry Chef Handbook (Revised Edition) (Pierre Paul Zeiher)
1 898 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned
Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 31 dní.

Více o knize

All the information, guidance, and recipes you need to become a pastry professional—in a single book!
Comprehensive in its content and practical in its approach, The Pastry Chef Handbook addresses all the professional steps necessary for this demanding and fascinating profession. In addition to the examples illustrated by step-by-step visuals and essential cultural elements, it addresses nutrition, hygiene, service, and presentation. Beginner pastry chefs will be able to learn the basic rules and 100 preparation techniques—from making custard in a bain-marie to icing. They will also discover 100 detailed classical recipes, from Saint-Honoré to Opera. Thanks to the QR codes integrated throughout the book, readers will also be able to consult professional learning videos to perfect their know-how on the BPI Campus site.
Naše katalogové číslo
2867669
Originální název
The Pastry Chef Handbook (Revised Edition)
Počet stran
728
Vazba
pevná vazba
Rozměr
248×178 mm
Hmotnost
1705 g
ISBN
9782386220647
Rok vydání
2025
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Editions Bpi
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.
Kniha: Já a Ty, navždy (Jo Watson)
Já a Ty, navždy
  • Jo Watson