Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Studené večeře, BURDA Media 2000, 2024

379 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Novinka
Studené večeře, BURDA Media 2000, 2024
Novinka
Studené večeře, BURDA Media 2000, 2024

Studené večeře
Novinka

Inspirace na rychlá jídla po celý rok

    Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti,... Číst víc

    Série
    Apetit (CZ)
    Nakladatel
    BURDA Media 2000, 2024
    Počet stran
    164

    Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti, studené polévky, tradiční jídla ze syrového masa a Číst víc

    • Pevná vazba
    • Čeština

    379 Kč

    U dodavatele > 5 ks
    Posíláme do 2 – 6 dnů

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024
    Studené večeře, BURDA Media 2000, 2024
    379 Kč

    Více o knize

    Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti, studené polévky, tradiční jídla ze syrového masa a ryb nebo omáčky bez vaření. Příprava receptů je tak snadná, že většinou nemusíte zapnout sporák nebo troubu. Díky knize už nikdy nebudete mít pocit, že v rámci rychlých studených večeře točíte neustále dokola ta samá jídla.

    V kapitole sendviče a pomazánky poradíme, jak obložené pečivo skládat, čím jej plnit nebo mazat a jak dochucovat – získáte tipy na nejrůznější dipy, omáčky a pomazánky.

    Své favority najdete i mezi saláty, kde snadno využijete zbytky masa z předešlého dne. Do kuchařky jsme vybrali takové saláty, které poslouží jako plnohodnotná večeře a nebudete po nich mít hlad. Najdete zde zeleninové i těstovinové saláty, a přidáváme i recepty na zálivky. Svoji kapitolu mají i misky hojnosti – variace na salát, kdy do každé misky naskládáte spoustu zdraví prospěšných surovin. Studené polévky přinesou osvěžení v teplých dnech. V kapitole najdete klasiku, jako je španělské gazpacho, polévku vichyssoise, ale také okurkovou polévku s krevetami nebo jahodové gazpacho.

    Své místo v kuchařce mají i maso a rybí plody, které se podávají zasyrova. Nechybí tatarák, ceviche ani suši. Kuchařku uzavírá kapitola omáček bez vaření, které připravíte během chvilky.

    Kuchařka Studené večeře vám pomůže s rychlými večeřemi během celého roku. Je variabilní – především sendviče nebo saláty můžete obměňovat podle chuti. Přidáváme i spoustu dalších tipů na recepty z našeho webu Apetitonline.cz.
    Číst víc
    Počet stran
    164
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    210×240 mm
    Hmotnost
    708 g
    ISBN
    9788088409748
    Rok vydání
    2024
    Edice
    Apetit
    Naše katalogové číslo
    2506459
    Jazyk
    čeština
    Původ
    Česko
    Série
    Apetit (CZ)
    Nakladatel
    BURDA Media 2000
    Pro koho
    pro hospodyňky
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

    Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
    Skoncovat s Eddym B.
    Édouard Louis