Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Velký průvodce protokoly TCP/IP: Bezpečnost - Libor Dostálek, a kolektiv, Computer Press, 2003

868 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Velký průvodce protokoly TCP/IP: Bezpečnost - Libor Dostálek, a kolektiv, Computer Press, 2003
Velký průvodce protokoly TCP/IP: Bezpečnost - Libor Dostálek, a kolektiv, Computer Press, 2003

Velký průvodce protokoly TCP/IP: Bezpečnost

2. aktualizované vydání Číst víc

Nakladatel
Computer Press, 2003
Počet stran
570

2. aktualizované vydání Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Více o knize

   Zabezpečení počítačových sítí, zvláště vůči nežádoucímu přístupu z Internetu, je problém, jehož dopad si začíná uvědomovat čím dál větší množství firem a institucí. Ještě před několika lety se na Internetu provozovaly systémy s naprosto minimálním zabezpečením a historie mnoha z nich je „ověnčena“ úspěšným provedením – často i velmi jednoduchých – útoků. Dnes máme k dispozici soustavu norem (protokolů), jejichž aplikací se drtivé většině útoků lze vyhnout. Podobně jako po osvojení hygienických návyků obyvatelstvem kdysi výrazně poklesl výskyt mnoha infekčních nemocí, díky aplikaci moderních bezpečnostních protokolů dnes výrazně klesá počet úspěšných útoků vedených z Internetu.
Zabezpečení webových serverů, firemních dat i aplikací, zachování soukromí při elektronické komunikaci a maximální ochranu obchodních transakcí po Internetu již předvídavé organizace neponechávají náhodě standardních nastavení svých systémů. Dbají o jejich vhodnou konfiguraci, instalují dodatečné bezpečnostní programy nebo vyvíjejí vlastní zabezpečené aplikace. Na ochranu elektronické komunikace je i u nás uváděn v život elektronický podpis.
Každému, kdo chce porozumět pravidlům, na nichž je počítačová bezpečnost založena, a jejich praktické realizaci, vycházíme vstříc publikací, která v jednom svazku detailně popisuje snad všechny užitečné technologie. Síťovým administrátorům umožní pochopit důvody i provedení opatření potřebných pro jejich organizaci, vývojářům zase poslouží jako jedinečný zdroj při psaní programů využívajících bezpečnostní technologie
Číst víc
Počet stran
570
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
190×230 mm
Hmotnost
994 g
ISBN
807226849X
Rok vydání
2003
Naše katalogové číslo
13350
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“