Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Amálka K. Třebická: Nešišlej! - Amálka K. Třebická, Indies Scope, 2013

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Amálka K. Třebická: Nešišlej! - Amálka K. Třebická, Indies Scope, 2013
Amálka K. Třebická: Nešišlej! - Amálka K. Třebická, Indies Scope, 2013

Amálka K. Třebická: Nešišlej!

Logopedické písničky pro odvážné děti a jejich rodiče

CD Nešišlej! je míněno jako doplněk pro všechny malé děti k často tak úmornému procvičování případných problematických hlásek... Číst víc

Nakladatel
Indies Scope, 2013

CD Nešišlej! je míněno jako doplněk pro všechny malé děti k často tak úmornému procvičování případných problematických hlásek... Číst víc

  • Hudba
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude titul dostupný.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Více o titulu

CD Nešišlej! je míněno jako doplněk pro všechny malé děti k často tak úmornému procvičování případných problematických hlásek. Pro větší děti pak jako pomůcka pro srozumitelnější mluvu a pro všechny lidi bez rozdílu věku a rétorických schopností pro radost. Celé album je poctivě akustické, ve stylu crossover.

Velkou roli hrají na nahrávce texty, které jsou všechny, kromě tří (autor Miroslav Hanuš), z pera Amálky K. Třebické. Každý text je zaměřen na jedno problematické písmeno tak, aby opakovaným zpíváním písničky nebo její části docházelo k procvičování vybrané hlásky, ale velmi nenápadnou formou. Navíc za někdy drsnější slupkou najdete etický či ekologický rozměr.
Odborný názor Mgr. Ivy Krčmářové: Z mého pohledu klinického logopeda je album Nešišlej! vítanou pomůckou pro mou práci i pro rodiče. Forma písničky je skvělá pro nenásilné a přitom velice účinné procvičování jednotlivých problematických hlásek, výrazně napomáhá k fixaci správných mluvních návyků a zároveň děti přirozeně učí rytmizaci řeči. Texty Amálky K. Třebické jsou neotřelé a vtipné, občasné "těžší" slovo je vyvážené pro děti atraktivními tématy a přidanou hodnotou etického podtextu písniček. Rozhodně bych CD Nešišlej! všem rodičům i logopedům doporučila jako doplněk terapie či jen tak pro radost.
Amálka K. Třebická ve studiu Budíkov na album nahrála řadu nástrojů - klavír, akordeon či metalofon. Samozřejmě si své písně i nazpívala a v několika písních uslyšíte i Viktora Dyka, vyznavačku slovenského folklóru Aničku Kučerovou nebo Amálčiny dcery. Ve studiu se objevili i další hosté - Hana Pecková (sólová operní pěvkyně a hlasový pedagog), Jan Ježek (bicí, perkuse), Johana Kučerová (violoncello) či Michal Vojáček (příčná flétna). I díky tomu nahrávka zní pestře nejen žánrově, ale i zvukově. Autorem obalu je známý výtvarník Martin Velíšek, který i každou píseň v bookletu doplnil obrázkem.

Číst víc
 
CD obal
Jazyk
čeština
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
2487499
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbilo album vám?

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry