Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
V poutech systému - Michal Drienik, Meditation, 2024

308 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
V poutech systému - Michal Drienik, Meditation, 2024
V poutech systému - Michal Drienik, Meditation, 2024

V poutech systému

Cesta zpět k sobě

Objevte neviditelné síly, které formují váš život. Michal Drienik vás zve na cestu hlubokého sebepoznání a odhalení, jak vnější "kyvadla" – systémy, návyky a společenské normy –... Číst víc

Nakladatel
Meditation, 2024
Počet stran
164

Objevte neviditelné síly, které formují váš život. Michal Drienik vás zve na cestu hlubokého sebepoznání a odhalení, jak vnější "kyvadla" – systémy, návyky a společenské normy – ovlivňují naše myšlení, cítění.... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

308 Kč

U dodavatele 5 ks
Posíláme do 4 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
V poutech systému - Michal Drienik, Meditation, 2024
308 Kč

Více o knize

Objevte neviditelné síly, které formují váš život. Michal Drienik vás zve na cestu hlubokého sebepoznání a odhalení, jak vnější "kyvadla" – systémy, návyky a společenské normy – ovlivňují naše myšlení, cítění a rozhodování. S přístupem průvodce, který se nebojí kráčet neznámými cestami, rozkrývá, jak se osvobodit od neviditelných pout, které nás svazují, a navrací nás k autentickému já.

Jste připraveni na cestu, která může být občas nepohodlná, ale konečně vás povede k pochopení a osvobození od toho, co vás zadržuje ve vašem plném potenciálu? Přes poznání mechanismů "Matrixu" a uvolnění se z jeho uchopujícího sevření se stáváte tvůrcem vlastního osudu, místo aby byl osud formován vnějšími silami.

Tato kniha není jen teoretickým pojednáním; je to praktický průvodce k objevení a využití vlastní vnitřní síly a k naplňování vašich nejhlubších tužeb a snů. Vede k pochopení, jak "kyvadla" ovlivňují vaše rozhodování, a nabízí nástroje k jejich rozpoznání a osvobození se od nich.

V poutech systému není jen knihou; je to brána k transformaci vašeho života, když se odvážíte pustit se známého a otevřít se možnostem, které před vámi stojí. Buďte připraveni na to, že vaše pohledy na svět se mohou změnit, a to možná radikálně. Nechte se inspirovat k cestě zpět k sobě samému, k životu, který je opravdu váš.
Číst víc
Počet stran
164
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
225 g
ISBN
9788097407865
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2459801
Jazyk
čeština
Původ
Slovensko
Nakladatel
Meditation
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“