Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebrík, marec 2024, Don Bosco, 2024

73 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Rebrík, marec 2024, Don Bosco, 2024
Rebrík, marec 2024, Don Bosco, 2024

Rebrík, marec 2024

7. číslo, 34. ročník

    Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe.... Číst víc

    7. díl série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Věk
    6+
    Výrobce
    Don Bosco, 2024

    Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe. Šťastný, spokojný a radostný je človek, ktorý myslí nielen na... Číst víc

    73 Kč

    U dodavatele
    Posíláme do 2 – 5 dnů

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

    Více o produktu

    S marcovým Rebríkom sa dostávame do formy

    Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe. Šťastný, spokojný a radostný je človek, ktorý myslí nielen na zdravie tela, ale stará sa aj o dobrú kondíciu svojej mysle a duše. Niekoľko rád, ako na to, ponúka na prvej dvojstránke rubrika Téma.

    Kto by nepoznal Jožka Pletka od Kristy Bendovej? Niekoľko básničiek o rozličných kúskoch tohto viťúza nájdete zamiešaných v Písmenkovej polievke. Dozviete sa napríklad, ako Jožko Pletko zasadiť chcel všetko, ba aj pozašíval všetko.

    V prílohovej stredovej štvorstránke Rebríka je pre čitateľov pripravená Krížová cesta pre deti. Stačí si len vystrihnúť okienka jednotlivých zastavení a – najlepšie s rodinou či kamarátmi – sa spoločne pomodliť túto pobožnosť s jednoduchým textom určeným deťom.

    Pätnásťročná Cecília do kláštora vstúpila, v Podunajských Biskupiciach meno Zdenka zvolila. To je jedna strofa z marcového LePoReLa o blahoslavenej sestre Zdenke. Jednotlivé strofy rozprávajú o jej živote a sú sprevádzané milými obrázkami na vyfarbenie. Čitatelia Rebríka si tak postupne môžu vytvoriť malú knižnicu knižiek – maľovaniek s básničkami o rozličných svätých.

    Čo môžeme urobiť, ak nás niekto nahnevá alebo nám ublíži? Viete, že Pán Ježiš ukazuje úplne nový prístup k tým, čo nám ubližujú? Chce, aby sme boli milosrdní. Čo teda môžeme urobiť? Dočítate sa v ďalšej časti rubriky Skutky lásky s názvom Ako i my odpúšťame…
    Číst víc
    Počet stran
    32
    Rozměr
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenština
    Rok vydání
    2024
    Edice
    Časopis Rebrík
    Věkové doporučení
    6+
    Naše katalogové číslo
    2424143
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbil produkt vám?

    Nakladatelství Don Bosco

    Číst víc

    „Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

    Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
    Vyřídit si účty
    Woody Allen