Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Zabij, nebo zemři
E-kniha

Na ulici v centru New Yorku je ohlášena bomba a vzápětí je zavražděn šéf týmu jistého senátora. Protiteroristická jednotka obdrží anonymní šifrovanou zprávu, že ve hře je... Číst víc

4,0 1 hodnocení
1. díl série
Agentka Daniela Vega
Nakladatel
Grada, 2024
416 stran
6-7 hodin čtení

Na ulici v centru New Yorku je ohlášena bomba a vzápětí je zavražděn šéf týmu jistého senátora. Protiteroristická jednotka obdrží anonymní šifrovanou zprávu, že ve hře je korupce. Zvláštní agentka FBI s elitním armádním... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

407 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Na ulici v centru New Yorku je ohlášena bomba a vzápětí je zavražděn šéf týmu jistého senátora. Protiteroristická jednotka obdrží anonymní šifrovanou zprávu, že ve hře je korupce. Zvláštní agentka FBI s elitním armádním výcvikem Daniela Vega se pouští do riskantní mise v utajení. Zatím netuší, že ze záhadné únikové hry vyvázne živý jen jeden…
Číst víc
Originální název
A Killer’s Game
Počet stran
416
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2428967
Styl
dobrodružný, napínavý
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
1. díl série
Agentka Daniela Vega
Nakladatel
Grada
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

16

Čitateľka od roku 1993, lovkyňa antikvariátnych pokladov a milovníčka ilustrácií bookstagram @mrs.columbo.loves.reading

Irisa Krížiková
Ověřený zákazník
před šesti dny
FBI thriller mixnutý s Hunger Games a Alias
Po výbornej krimi sérii s FBI agentou Ninou Guerrerou prichádza autorka Isabella Maldonado s novou hrdinkou.
Daniela Vega je mladá agentka pôsobiaca v špeciálnej jednotke FBI. Má za sebou zaujímavú kariéru v armáde a nezávideniahodnú rodinnú tragédiu. Prípad, pri ktorom sa s ňou zoznámime, však nemá štandardný koncept krimi kníh. Skôr by som sa priklonila k žánru thriller, pretože hlavná hrdinka je nasadená ako špiónka do skupiny nájomných vrahov, a spolu s nimi sa ocitne v únikovej hre, kde im ide všetkým o život.

Román ma pomerne dlhý rozbeh, pri ktorom som aj ja, milovníčka pomalších kníh, takmer stratila trpezlivosť. Nevadilo mi ani tak pomalšie tempo, ako skôr absencia nejakého prvku, ktorý by ma vtiahol a nepustil. Musela som trochu bojovať sama so sebou, zatnúť zuby a prehrýzať sa cez prvé kapitoly, ale napokon to stálo za to. Akonáhla nás autorka zoznámila so situáciou, previedla nás procedurálnymi aspektmi vyšetrovania a zápletka sa začala intenzívnejšie rozvíjať, ocitla som sa spolu s hrdinkou na tsunami vlne nadupanej akciou, napätím, hádankami, nebezpečenými nástrahami a prekvapivými momentami.
Ak by ste teda sprvu bojovali podobne ako ja, nevzdávajte to! Naozaj to za to stojí.

Ak hľadáte klasickú kriminálku, kde hrdinovia vyšterujú prípad, toto Vás asi trochu sklame, ale ako thriller román funguje viac ako slušne. Ak teda hľadáte napínavú a akčnú knihu, Zabij nebo zemři by Vám mohlo sadnúť.
Koncept arény, v ktorej Daniela bojuje na život a na stmrť, mi trochu pripomenul Hunger Games a pri čítaní som si často spomenula aj na seriál Alias s Jennifer Gardner, preto si myslím, že aj milovníci týchto dvoch by si mohli v tomto príbehu nájsť to svoje.

Za mňa je tento román rozhodne úvodom do série, ktorý navnadí na ďalšie časti, a ja som zvedavá, s čím sa bude musieť Daniela popasovať nabudúce.
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry