Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Harry Potter Jelly Belly - Darčekový set erbov, Jelly Belly, 2024

489 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Harry Potter Jelly Belly - Darčekový set erbov, Jelly Belly, 2024
Harry Potter Jelly Belly - Darčekový set erbov, Jelly Belly, 2024

Harry Potter Jelly Belly - Darčekový set erbov

    Úžasná dárková sada pro všechny fanoušky Harry Potter. Obsahuje 4 plechovny s erby bradavických kolejí, každá obsahuje Jelly Belly chutné fazolky (Nebelír třešně, Mrzimor... Číst víc

    Výrobce
    Jelly Belly, 2024

    Úžasná dárková sada pro všechny fanoušky Harry Potter. Obsahuje 4 plechovny s erby bradavických kolejí, každá obsahuje Jelly Belly chutné fazolky (Nebelír třešně, Mrzimor citron, Havraspár borůvky, Zmijozel jablko)... Číst víc

    • Káva/čaj

    489 Kč

    Na objednávku
    Dodání může trvat více než 30 dní

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
    Harry Potter Jelly Belly - Darčekový set erbov, Jelly Belly, 2024
    489 Kč

    Více o produktu

    Úžasná dárková sada pro všechny fanoušky Harry Potter. Obsahuje 4 plechovny s erby bradavických kolejí, každá obsahuje Jelly Belly chutné fazolky (Nebelír třešně, Mrzimor citron, Havraspár borůvky, Zmijozel jablko). Jelly Belly fazolky jsou ochucené ve středech a i na povrchu. Jsou také menší, mají intenzivnější chuť než tradiční fazolky a jsou vyráběny v exotických příchutích.
    Složení: Nebelvír Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, koncentrát třešňové šťávy, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), ovocné a zeleninové koncentráty (třešeň, černý rybíz, mrkev), příchutě, glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), barva (kurkumin). Energie 1547kJ / 364 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 91 g, z nichž 70 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0 g. Havraspár Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, borůvkové pyré, rostlinný koncentrát (spirulina), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), příchutě, glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak). Energie 1496kJ / 352 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 88 g, z nichž 68 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g. Mrzimor Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, citronové pyré, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), příchutě, glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), ovocné a zeleninové koncentráty (jablko, dýně). Energie 1547kJ / 364 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 91 g, z nichž 71 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0 g. Zmijozel Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, koncentrát jablečného džusu, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), rostlinný koncentrát (spirulina), příchutě, barvivo (kurkumin). Energie 1513kJ / 364 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 89 g, z nichž 68 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0 g, vláknina 1,3 g.
    Číst víc
    Hmotnost
    112
    Celková hmotnost
    354 g
    Rozměr
    109×337 mm
    Naše katalogové číslo
    2387189
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbil produkt vám?

    „Lžeme si o pravdě. Říkáme si, že to máme pod kontrolou, když ve skutečnosti… nemáme pod kontrolou vůbec nic.“

    Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
    Odvrácená tvář lásky
    Colleen Hoover