Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

A co bylo dál
E-kniha

Ležely jim u nohou ty nejkrásnější ženy světa, ale oni chtěli jenom tu pravou. Ačkoliv by to málokdo čekal, všichni bratři Milesovi stanuli před oltářem. To, že nosí prstýnek,... Číst víc

4,8 17 hodnocení
5. díl série
Milesův klub
Nakladatel
Grada, 2024
216 stran
3 hodiny čtení

Ležely jim u nohou ty nejkrásnější ženy světa, ale oni chtěli jenom tu pravou. Ačkoliv by to málokdo čekal, všichni bratři Milesovi stanuli před oltářem. To, že nosí prstýnek, však neznamená, že jsou jejich životy nudnější a... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

254 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Ležely jim u nohou ty nejkrásnější ženy světa, ale oni chtěli jenom tu pravou. Ačkoliv by to málokdo čekal, všichni bratři Milesovi stanuli před oltářem. To, že nosí prstýnek, však neznamená, že jsou jejich životy nudnější a noci klidnější. Naopak.
Číst víc
Počet stran
216
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2376897
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Austrálie
5. díl série
Milesův klub
Nakladatel
Grada
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

17 hodnocení

15
1
0
1
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

19

Nečítam, aby som zabila nudu, čítam, aby som žila

tinkine_knihy :)
Ověřený zákazník
10.4.2024
Fajnová bodka
Tra-da-dáá!
Máme tu finálnu bodku a čerešničku na torte v podaní tejto útlej knižky, ktorá obsahuje to, čo milovníci príbehov v knihách častokrát vyhľadávajú - áno, áno, sú to epilógy všetkých častí.
Ako som už spomenula, jedná sa o ...a čo bolo ďalej, teda ako si Milesovci nažívali po záverečných titulkoch a poviem vám, je to pocitové tornádo. Smejete sa, plačete, tešíte sa, spomínate, objavujete... proste ozaj skvelý záver. Pre všetkých, ktorí sa s hlavními hrdinami akosi ešte nechcú rozlúčiť.
Milesovci sú srdcová záležitosť, takže toto čítanie proste nemohlo chýbať.

Ja som si to užila a každá zmienka o bratoch nebude márne čítanie. Perfektná jednohubka na jedno posedenie.
A na záver drobné prekvapko, že sa už pomaličky chystá od autorky čosi ďalšie. Tak nech nám to neujde.
Číst víc
5.2.2024
Brutal
Čitat príbehy o bratoch Milesových je “ku.rva” zazitok toto slovo by si kazdi brat mal dať patentovať koľko krát zaznelo v knihe :D Bolo to šialene krásne, emotívne ba aj smutne ako na hupacke. Emócie sa striedali. Bratia pokope človek sa proste nedokáže nesmiat, kniha padla za dve hodinky keďže nie je dlha ale teším sa na ďalšiu generáciu ako taktne naznačili bratia :D keď sa podajú na rodičov bude to kur.va zazitok :D Milesovych bude nenávidíte alebo milujete nič medzi nie je….bolo to absolútne skvelé zakončenie! Číst víc
1.2.2024
Bratia Milles finále
Táto kniha je jednohubka na zimný večer, nakoľko má len niečo cez 200 strán, a je tak super napísaná, že keď ju raz začneš čítať, budeš obracať stranu za stranou, lebo ver, že pokiaľ ju nedočítaš nepustíš ju z ruky.
Lepšie a krajšie ukončenie celej série som si ani nemohla priať.
4 bratia.
4 epilógy.
1 skvelá kniha, pri ktorej som prežila všetky možné emócie. Od priblblého usmievania u Jamesa a Christofera, cez nenormálny rehot u Tristana až po slzy u Eliota. Bolo úžasné sledovať týchto štyroch bratov, ako jeden druhého rešpektovali, boli si vzájomne oporou. A to, čo jeden pre druhého dokázali urobiť? Zvášť teda jeden z bratov. To bolo, že wau. Za mňa naj naj naj zážitok z celej série.
Ak máš rada bratov Milesovcov určite si prečítaj aj túto záverečnú časť.. Neoľutuješ!
Číst víc
27.1.2024
T.L.Swan:A co bylo dál.
Precitat si epilogy o vsetkych styroch bratoch Milesovych bol zazitok a smiech v jednom kuse.
Vsetci su nevšední,pútaví,ale hlavne,laskyplní ku svojim polovickam,ktore sú,na moje pocudovanie uplne iné,ako Milesovci.
A kolko detí a zvierat im pribudlo do rodiny:-)
Vsetky styri zivoty poprepajane dokopy,tvoriacu jednu velikansku rodinu v pribehu caka laska,priatelstvo,prispôsobovanie,sudrznost,slzy radosti i dojatia..
Dakujem skvele!!
Číst víc
Martina Hogajová
Ověřený nákup
24.1.2024
Úžasná
Perfektné vyvrcholenie celej série Milesovcov..krajší koniec si ani nedokážem predstaviť... Kniha ma vtiahla hneď od prvej strany nedokázala som sa prestať smiať.. Dokonalé táto séria patrí k mojím najobľúbenejším knihám určite sa ku nej ešte niekedy vrátim... Poprosím viac takých kníh za mňa 10 z 10.... Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano