Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zkus cestu s Dagmar - Dagmar Honyisová, Soňa Bulbeck, , 2024

384 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Zkus cestu s Dagmar - Dagmar Honyisová, Soňa Bulbeck, , 2024
Zkus cestu s Dagmar - Dagmar Honyisová, Soňa Bulbeck, , 2024

Zkus cestu s Dagmar

Cestopis o Novém Zélandu! O čem se dočtete v této knížce? O tom, jak se české děvče dostalo na Nový Zéland a jak tam žije, studuje a pracuje. Jaké to je 47 dní žít, vařit a spát... Číst víc

5,0 6 hodnocení
Počet stran
175

Cestopis o Novém Zélandu! O čem se dočtete v této knížce? O tom, jak se české děvče dostalo na Nový Zéland a jak tam žije, studuje a pracuje. Jaké to je 47 dní žít, vařit a spát v autě a jestli jsem se někdy bála. Proč by bylo skvělé žít v Mexiku. Jak... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

384 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

"Zkus cestu s Dagmar" Cestopis, který vznikl originálním způsobem na Novém Zélandu je ideální pro všechny, kteří milují cestování a objevování pozitivního světa. EXKLUZIVNÍ cestovatelský deník, který vás s Dagmar zavede na mnoho míst, včetně Nového Zélandu, malebné země Pána prstenů, Holandska, země barevných tulipánů, Mexika, země exotiky, Sardinie, kouzelného ostrova dlouhověkosti.



Autorka, která se narodila v malém městě v České republice, je osamělou cestovatelkou: strávila čtrnáct let svého života na cestách! Její příběhy si můžete pohodlně přečíst ve svém křesle, nechávajíce se jimi unést, abyste objevili zvláště poutavý a skutečný příběh. Dagmar v tomto deníku sdílí své zážitky, pocity a vědomosti vždy s pozitivním myšlením. S jejími příběhy bude možné pochopit, jak setkání s jinými kulturami může změnit váš život od základů!

Navštívení nových míst je velmi důležité, protože cestování se stává nástrojem pro osobní změnu. Kromě toho je kniha obohacena více než 90 originálními a barevnými fotografiemi: průvodcem krásou zemí, které autorka navštívila.



Kniha je určena všem, kteří často cestují nebo se připravují na svou první cestu! NENÍ TO JAKÁKOLI KNIHA! Je to cesta proměnou!



Co najdete v této knize? O tom, jak se česká dívka dostala na Nový Zéland a jak tam žije, studuje a pracuje. Jaké to je žít, vařit a spát ve voze po dobu 47 dnů a zda jsem se někdy cítila vystrašená. Proč by bylo skvělé žít v Mexiku. Jak obtížné je odmítnout cyklistiku v Nizozemsku. Proč turisté vidí Sardinii jinak než místní. Jak porozumět tomu, co je v životě důležité, a najít sebe sama. A mnoho dalších zajímavých faktů, tipů a receptů na přežití v jakékoli zemi na světě.



Dagmar Honyisová (1988) je mimořádná dívka z Králík v podhůří Orlických hor, která díky své odhodlanosti a pozitivnímu myšlení dorazila až na druhou stranu světa – na Nový Zéland. Publikováním této knihy Dagmar splnila jeden ze svých životních snů: pomoci ostatním lidem prostřednictvím svých vlastních zkušeností a odbornosti.



Soňa Bulbeck (1961) je slovenská spisovatelka a blogerka. Čeští čtenáři ji primárně znají díky knihám zasazeným do arabského světa. Vychází ze svých vlastních zkušeností, protože šest let žila v Saúdské Arábii. Po knize "Tajemství závoje", která zkoumá tuto tajemnou zemi, je kniha "Zkus cestu s Dagmar" jejím druhým cestopisem v češtině.
Číst víc
Počet stran
175
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
350 g
ISBN
9788011039233
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2330987
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Pro koho
pre cestovateľov
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

6 hodnocení

6
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

HRANÁČOVÁ GABRIELA
Neověřený nákup
14.2.2024
Dagmar jsem začala sledovat na FB když odjížděla že Sardinie do celého světa.Je velice odvážná.Kapitola Sardinie opravdu sedí a mají to tak i další děvčata jen o tom neumí mluvit .My jsme ale odvážné a silné tak jsme se posunuli každý svým směrem.Knizky noc nečtu ale tten cestopis mě zaujal Jsou v něm dobré odkazy a rady.Mozna kdyby jsme se sešli dříve Sardinii jsme mohli ještě více probrat z mého pohledu když tam žijí 20let.dekuji za knížku a těším se na osobní setkání je toho hodně Číst víc
ANDREA
Neověřený nákup
14.2.2024
Poznaly jsme se s DAGMAR v HOLANDSKU :)
Dagmar som spoznala v Holandsku,je to
úžasná žena plná energie. Veľmi som sa
tešila na knihu,ktorú som prečítala za dva dni.
Veľmi ma prekvapila ,čítala sa ľahko ,priam som
ju hltala. V knihe nájdete aj veľa informácii .
Dúfam ,že to nebude Tvoja posledná kniha .
Želám Ti všetko naj v živote ,hlavne veľa
dobrodružstiev .
Číst víc
HANA BOROVSKÁ - české korektury
Neověřený nákup
14.2.2024
CESTOPIS - tryská z n?j pozitivní nadšenî!
Právě mi doma přistál ne úplně obvyklý cestopis ženy – sólo cestovatelky Zkus cestu s Dagmar. Vymyká se svěžestí a živostí, s níž je psán, a tryská z něj nadšení ze života a programově pozitivní přístup, který vás může inspirovat nejen k cestování, ale i ke změně života vůbec.

Tak jako se životní proměna povedla autorce Dagmar Honyisové. Ve své knížce dává všem návod, jak se vnitřně transformovat, aby se ze zakuklené housenky mohl vylíhnout krásný motýl. A já jsem ráda, že jsem byla u toho a pomohla jsem zakuklenému textu vylíhnout se do knižní podoby.

A mimochodem, je to asi první knížka, o které vím, že vznikla tímto originálním způsobem: autorka namlouvala své texty a nahrávky posílala profesionální spisovatelce a spoluautorce Soni Bulbeck, která – ač původem Slovenka – se je statečně pokoušela přepsat do češtiny. No a já jako redaktorka jsem její češtinu někdy méně a nikdy i více přičísla, aby se vám knížka lépe četla.

Výhodou tohoto postupu je, že tento zvláštní cestopis, nabitý samozřejmě i zážitky a spoustou cestovatelských tipů, doporučení a kontaktů, vznikl velice rychle.
Číst víc
PAVLÍNA DENCI
Neověřený nákup
14.2.2024
S Dagmar jsme chodili spolu na školu do Poličky a vždy jsme si rozuměli a tak i ja jsem se těšila na knihu . Musím ji vřele doporučit všem, jelikož je kniha velmi zajímavá a má krásné fotografie . Knihu jsem přečetla během pár hodin a to je úspěch, jelikož já vůbec knihy nečtu.. Člověk se v knížce dozví spoustu zajímavých věcí i něco z osobního života Dagmar. Určitě si knihu kupte stojí za to a já doufám že se ještě nějaké knihy od Dagmar dočkáme. Přeji mnoho úspěchů. Pavlina Číst víc
MARTIN JANDÍK
Neověřený nákup
14.2.2024
Dagmar znám ze svého dětství a proto jsem si také zakoupil tuto knihu. Dagmar ve své knize vypráví nejen o svých zážitcích při svém cestování, ale i o útrapách, které musela zažít. To co si zažila ve svém životě by asi nikdo zažít nechtěl. Ale díky Škole Giacomo Papasidera se naučila přemýšlet pozitivně a užívat si každého dne a vidět ve všem jen to pozitivní. Kniha se čte "jedním dechem", protože čtenář chce vědět jak vše dopadlo. Číst víc
PAVLA
Neověřený nákup
14.2.2024
WOW kniha se čte sama, moc pěkné fotografie i skutečné vyprávění!

Připadala jsem si jak ve filmu a tento příběh se opravdu stal!
Zahrnuje tyto země: především Nový Zéland kde kniha vznikla, Holandsko, Mexiko a Sardinii!

Obdivuji odvahu se kterou se vydala Dagmar na takovou dálku a SAMA!
Prožila opravdu hodně zážitků, které vtipně, s pozitivním myšlením a čtivě popisuje pro všechny čtenáře!

Za mě jeden z nejlepších cestopisů, opravdu mě kniha zaujala a bavila!

Doporučuji všem i nečtenářům! Knihu jsem přečetla za 2 dny a půjčila jí hned dál!
Byla by škoda, aby se o tom nedozvěděla má rodina a přátelé - o cestě s Dagmar!

Už se těším na další díly! PAVLA J.
Číst víc

Autori

Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“