Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Poslední Follower 1 - Martin Petro, Viktor Asimov, HAFNOS, 2021

571 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Poslední Follower 1

Část první (Epizódy 1-5)

Poslední Follower je nejepičtější originální komiks, který vyšel v našich končinách. Je to příběh z roku 2044, ve kterém je celý svět otočen vzhůru nohama. Žije se doba apatie,... Číst víc

1. díl série
Poslední Follower
Nakladatel
HAFNOS, 2021
Počet stran
224

Poslední Follower je nejepičtější originální komiks, který vyšel v našich končinách. Je to příběh z roku 2044, ve kterém je celý svět otočen vzhůru nohama. Žije se doba apatie, která patří umělé inteligenci, robotům, kyborgům, virtuální realitě... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

571 Kč

Skladem > 5 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Poslední Follower 1 - Martin Petro, Viktor Asimov, HAFNOS, 2021
571 Kč

Více o knize

Poslední Follower je nejepičtější originální komiks, který vyšel v našich končinách. Je to příběh z roku 2044, ve kterém je celý svět otočen vzhůru nohama. Žije se doba apatie, která patří umělé inteligenci, robotům, kyborgům, virtuální realitě a návykově-hypnotickým technologiím značky Octopus.
Planetární Bezpečnost ignoruje celosvětový ekologický kolaps a sleduje vlastní, utajené cíle. Osud planety není lhostejný už jen hrstce vyvolených. Říkají jim Odbojáři. Pod vedením legendárních youtuberů se toto hnutí opět staví na nohy. Expl0ited, Duklock, Moon, Vláďa, Bačis a po jejich boku: obyčejný kluk, poslední follower Max Tatarka. Mají proti ohromné přesile šanci?

Na Zemi se obrovskou rychlostí řítí neznámý asteroid. Kámen velký jako fotbalový stadion má podle přepočtů zasáhnout Antarktidu a rozmetat ji na kusy. Obyvatelé se připravují na globální katastrofu. V ulicích vládne panika, každý si dělá zásoby a hledá úkryt před katastrofou. Těsně před osudovým nárazem se však stane něco nevídaného. V tento den se všechno od základů změní.
Život na planetě vypadá úplně jinak, pozemšťany ovládá takzvaná Doba Apatie. Lidé věnují veškerou pozornost převratným zařízením značky Octopus. Tato tajemná firma vydává každý den nové hry a návykové aplikace, čímž si zákazníky omotává kolem prstu. O chod společnosti se starají roboti pod vedením Planetární Bezpečnosti, vládní instituce, která otočila svět vzhůru nohama. Zřídila bezplatnou státní wi-fi, všem občanům rozdala telefony, ale zároveň úplně zakázala knihy a přepsala školní osnovy. Žáci se ve škole učí o tom, že vyhazovat plasty do oceánů je pro přírodu prospěšné.
Vůči těmto nesmyslům se jako jediní postavili ekologicky zaměření Odbojáři. Na jejich čele stojí slavné Bengálské trio: Expl0ited, Duklock a Moon. Právě legendy youtubu se snaží vrátit svět do původních kolejí, jsou však pronásledováni a vydědění ze systému. Hnutí Odbojářů postupně zaniká, když se po jeho zakladatelích slehne zem.
Pátrat po nich se odhodlá 14letý Max, obyčejně výjimečný chlapec, kterého osud postavil před náročnou úlohu. Stává se z něj Poslední Follower.

Oficiální trailer ke komiksu najdete zde:

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme sušenky.
Povolit cookies a zobrazit
Číst víc
Počet stran
224
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
190×260 mm
Hmotnost
757 g
ISBN
9788097409517
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1286099
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Slovensko
1. díl série
Poslední Follower
Nakladatel
HAFNOS
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Naše manželství není dokonalé. Žádné manželství není dokonalé. Byly časy, kdy to má žena vzdala. A ještě víckrát se stalo, že jsem to vzdal já. Celé tajemství je v tom, že jsme to nikdy nevzdali současně.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover