Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Manga příběhy bratří Grimmů - Kei Ishiyama, Zoner Press, 2023

237 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Manga příběhy bratří Grimmů - Kei Ishiyama, Zoner Press, 2023
Manga příběhy bratří Grimmů - Kei Ishiyama, Zoner Press, 2023

Manga příběhy bratří Grimmů

Pohádky bratří Grimmů zná téměř každý! Ale co když se staly trochu jinak? Ilustrátor Kei Ishiyama přichází s mangou, ve které vám převypráví nejznámější příběhy bratří Grimmů... Číst víc

Nakladatel
Zoner Press, 2023
Počet stran
352

Pohádky bratří Grimmů zná téměř každý! Ale co když se staly trochu jinak? Ilustrátor Kei Ishiyama přichází s mangou, ve které vám převypráví nejznámější příběhy bratří Grimmů tak, jak je dost možná ještě neznáte. Vydejte se na zábavnou pouť do... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

237 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Manga příběhy bratří Grimmů - Kei Ishiyama, Zoner Press, 2023
237 Kč

Více o knize

Pohádky bratří Grimmů zná téměř každý! Ale co když se staly trochu jinak? Ilustrátor Kei Ishiyama přichází s mangou, ve které vám převypráví nejznámější příběhy bratří Grimmů tak, jak je dost možná ještě neznáte. Vydejte se na zábavnou pouť do světa zakletých princezen, mluvících zvířat a bratrství na život a na smrt. V této manze najdete:

Červená Karkulka: V hlavní roli sympatický vlček, který se chce stát opravdovým vlkem. Ale netuší, co všechno ho takové rozhodnutí může stát! Nebylo by nakonec lepší babičce nasekat dřevo?

Locika: Krásné dlouhé vlasy nejsou pouze výsadou žen, ale i mužů. A kdejaká dívka zvládne vylézt do věže, aniž by ji to stálo sebevětší námahu. Čeká na konci tohohle vyprávění láska?

Jeníček a Mařenka: Starší bratři můžou být občas tak trochu otrava, ale Jeníček je ten nejpozornější člověk na světě. Dokonce se nijak nezdráhá vstoupit do služeb jedné postarší elegantní dámy, jenom aby pro sebe a pro Mařenku zajistil dobrý život.

Dvanáct lovců: Princ a jeho slabost pro lovčího Christiana a ty jeho velké krásné oči se brzy stanou předmětem šuškání na dvoře. Co když ale Christian není tím, za koho se vydává?

Dva bratři: Jsou si podobní jako vejce vejci a chvíli se zdá, že je dokonce čeká i stejný osud. Který z nich zabije draka a vyslouží si srdce krásné princezny? A který se radši vydá dál ve společnosti mluvících zvířat?

Sněhurka: Tak krásná, že pro ni má slabost kdejaký trpaslíček. Je možné, že s ním tahle dáma zůstane, nebo věnuje svoje srdce princi, který ji zachránil?

Kocour v botách: Na světě snad není větší povaleč a lenoch než tenhle kocour. Vždyť ani neloví myši! Může vůbec alespoň pohnout drápkem pro svého pána, který ho nadevšechno miluje?

Žabí princezna: Je trochu panovačná, s tím se ovšem mladé princátko snadno popere. Ale dát pusu žábě? Ble, to už je jiný oříšek! Skřivánek, co zpívá a skáče: Může dívka s dobrým srdcem zrušit kletbu, která vytvořila svár mezi dvěma zeměmi? Láska je mocná čarodějka, a tak není kdovíjak těžké se zamilovat, i když má váš milý přes den ostré zuby a drápy.
Číst víc
Počet stran
352
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
126×190 mm
Hmotnost
400 g
ISBN
9788074135743
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2309643
Styl
dobrodružný, humorný
Jazyk
čeština
Původ
Německo
Nakladatel
Zoner Press
Pro koho
pro děti, pro děti a mládež, pro dívky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)