Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Periferní nervové blokády - Daniel Nalos, Dušan Mach a kol., Grada, 2010

949 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Periferní nervové blokády

Pro klinickou praxi včetně ultrazvukového navádění

Kniha Periferní nervové blokády výrazným způsobem obohacuje nepříliš početnou knihovničku původní anesteziologické literatury české provenience... Číst víc

3,0 1 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2010
Počet stran
192

Kniha Periferní nervové blokády výrazným způsobem obohacuje nepříliš početnou knihovničku původní anesteziologické literatury české provenience... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

Kniha Periferní nervové blokády výrazným způsobem obohacuje nepříliš početnou knihovničku původní anesteziologické literatury české provenience. Je napsána týmem našich špičkových praktikujících anesteziologů, kteří mají denní zkušenosti jak s prováděním jednotlivých způsobů regionální anestezie, tak s předáváním zkušeností mladším kolegům na jejich pracovištích, v kurzech regionální anestezie i na sympoziích. Publikace přináší čtenáři komplexní a současně praktický přehled možností regionální anestezie periferních nervů s využitím kontroly zavádění pomocí nejmodernějších ultrazvukových přístrojů. Tyto metody představují revoluci v technice přístupu k periferním nervovým strukturám a umožňují významné snížení množství používaných anestetik. Tato moderní postgraduální učebnice na vysoké didaktické úrovní je určena zejména anesteziologům na všech druzích pracovišť, dále ji využijí pracoviště zabývající se léčbou bolesti a paliativní medicínou, chirurgové, neurologové, ortopedi, intenzivisté, lékaři RZP a lékaři oddělení zobrazovacích metod.

Publikace může sloužit i jako pomůcka pro přípravu k atestační zkoušce z anesteziologie resuscitace a intenzivní medicíny. Celobarevná, bohatě obrazově dokumentovaná kniha s 212 obrázky a téměř 50 tabulkami a schématy vyplňuje dosavadní vakuum česky psané učebnice o regionální anestézii. Kniha je rozdělena do obecných a speciálních kapitol. V obecných kapitolách se čtenář dozví informace z dějin regionální anestezie končetin, farmakologie používaných látek, o technickém a přístrojovém vybavením ale i principy zobrazovacích technik. Speciální část je věnována jednotlivým blokádám periferních nervů podle anatomických oblastí. Kapitoly mají jednotnou strukturu včetně bohaté obrazové dokumentace s popisem ultrazvukem naváděných technik.
Číst víc
Počet stran
192
Vazba
pevná vazba
Rozměr
210×290 mm
Hmotnost
832 g
ISBN
9788024732800
Rok vydání
2010
Naše katalogové číslo
85189
Jazyk
čeština
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

1 hodnocení

0
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Michal Herich, MUDr.
Ověřený zákazník
1.6.2011
Názor čitateľa
Vynikajúca kniha, veľmi praktická a prehľadná, jedna z naj v mojej knižnici
.... môžem ju len odporúčať !!!
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek