Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Šeptající mrtví
E-kniha

Slyší jejich šepot…Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze... Číst víc

1. díl série
Strážkyně hrobů
Nakladatel
Fobos, 2024
256 stran
4-5 hodin čtení

Slyší jejich šepot…Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

279 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Šeptající mrtví - Darcy Coates, Fobos, 2024
E-kniha
279 Kč

Více o eknize

Slyší jejich šepot…Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné, jiné stovky let staré a všechny zanedbané.A ve tmě slyší šeptání neklidných mrtvých.Hřbitov ožívá nezřetelnými spektrálními siluetami, v jejichž čele je žena, jež zemřela příliš brzy. Keira je jediným člověkem, který ji vidí, a nyní se stala jejím novým cílem. Keira je odhodlaná duchovi pomoci do příštího života. S nečekanými novými přáteli zkoumá minulost zesnulé ženy, přičemž odhalí příběh plný klamu, nešťastné lásky a vraždy.Minulost však není tak prostá, jak se zdá, a Keiře rychle dochází čas. Zamotá se do nebezpečné sítě a musí najít způsob, jak ducha osvobodit… i kdyby kvůli tomu musela obětovat vlastní život.
Číst víc
Originální název
The Whispering Dead
Počet stran
256
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2410211
Styl
mysteriózní
Jazyk
čeština
1. díl série
Strážkyně hrobů
Nakladatel
Fobos
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

19

Milujem knihy , fantasy, erotiku, horor, sci-fi. Tento rok 2022 som sa rozhodla prečítať celú moju knižnicu, kníh je 150 + hľadám ďalšie tituly aby som doplnila zbierky a autorov. Najobľúbenejšie knihy mám všetky ale predsa len sú tu 3 série, ktorých sa nevzdam J.R.Ward - séria Pád anjelov Alyson Noel - séria Nesmrteľný Sara B. Elfgren - trilógia Kruh A úplne top rebríček je Cassandra Clare a jej Tieňosvet

Tereza Sopúšková
Ověřený zákazník
21.1.2024
Moja zlata Darcy "kráľovná hororu" pri, ktorej som sa ešte nebála.

Šeptající mrtví prvá časť serie, ktorá Vám bude nenapadne pripominat serial Stratené duše (v cz Posel ztracených duší) , čiže keď som si uvedomila túto spojitosť knihu som si užila.

V prvom diely sa zoznamujeme s hlavnou postavou Keirou, dievčaťom, ktoré sa objaví pred domov farára s tým, ze ju niekto prenasleduje, trpí stratou pamäte.

Už v prvych kapitolách pocítite strach, pretože Keira vidi duchov, stratene duse na cintoríne konkretne Emmu, ktorej sa bude snazit pomôcť.

Či už sa jej to podarí alebo nie sa dočítate v knihe ale čo vám môžem zaručiť je riadna dávka duchariny, riadna dávka humoru, pretože strelená Zoe, jej nová priateľka je zárukou slušnej zábavy (podozrenie na upírov či Jamsa Bonda - topka )

Samozrejme tu mame aj romantickú linku, ktorá je však našťastie veľmi jemná a neotravuje ducharsky dej.
Číst víc

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“