Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Začalo to polibkem
E-kniha

Oblíbená série o rodině Worthingtonových pokračuje příběhem Mattovy sestry Louisy. Zamilovala se do výjimečného muže, který se o ni však nemůže ucházet, dokud nezachrání své... Číst víc

4,0 2 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2024
336 stran
5-6 hodin čtení

Oblíbená série o rodině Worthingtonových pokračuje příběhem Mattovy sestry Louisy. Zamilovala se do výjimečného muže, který se o ni však nemůže ucházet, dokud nezachrání své panství, jež jeho otec málem zruinoval. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

382 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Oblíbená série o rodině Worthingtonových pokračuje příběhem Mattovy sestry Louisy. Zamilovala se do výjimečného muže, který se o ni však nemůže ucházet, dokud nezachrání své panství, jež jeho otec málem zruinoval.
Číst víc
Počet stran
336
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2376889
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

19

Nečítam, aby som zabila nudu, čítam, aby som žila

tinkine_knihy :)
Ověřený zákazník
10.4.2024
Od poď, dievča ideme na vec, to má našťastie ďaleko, ale láska na prvý pohľad tu zohráva hlavnú úlohu. A keď sa niekto dokáže zamilovať hneď na svitaní, zaslúži si hlavnú cenu.
Louisa a Gideon sa prvý raz zazrú pri rannej vychádzke na koňoch a potom to už s nimi pôjde jak sa vraví z kopca . Lapení v pohľadoch, túžia jeden po druhom a niet im pomoci.
Tentoraz si posvietime na Louisu, Worthingtonovu sestru a vojvodu Gideona Rothwella. Rothwell sa po otcovej smrti vracia domov a zisťuje, že jeho panstvo je v katastrofálnom stave a jeho majetok a výrazne stenšil. Problémy spôsobil jeho chorý otec, ktorého využila istá ľahká ženská a vymámila z neho čo to dalo. Gideon nemá inú možnosť len získať svoj majetok a slušnú povesť späť. A do jeho neľahkej situácie vstupuje láska. Louisa ho očarí v momente čo ju uvidí, ale kedže na tom nie je bohvieako dobre, plánuje sa od nej držať ďalej. Ostáva to len pri plánovaní, pretože jeho vôľa je tenká ako vlas. Louisa o jeho problémoch nemá tušenia. Ju poháňa túžba a zamilovanosť, rovnako ako rozhodná a úprimná povaha a to priamo do náručia Gideonovi.

Nedokážu sa od seba držať ďalej, no Gideon k nej nie je celkom úprimný. Chce ju chrániť za každých okolností. Ak to má v manželstve fungovať, partneri musia byť k sebe úprimní a dôverovať si. Čo sa stane, keď pravda vypláva na povrch? Bude to len neškodná lož, alebo problém obrých rozmerov?

Opäť pekná, romantická oddychová romanca. Pripletie sa tu aj trochu dramatična a tajomstvá. Príbeh sa odohráva začiatkom 19.storočia.
Poznámka na záver. - Ide síce o tretiu časť, ale pokojne sa dá čítať aj samostatne, kedže každá kniha je venovaná inému páru.

Ja som si to užila a už sa neviem dočkať ďalšej časti.
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Stačí dobré srdce, a budeš krásný, kdybys měl tvář třeba jako uhel černou. Zlé srdce zohyzdí sebekrásnější obličej ještě víc, než kdyby byl od přírody nehezký.“

Na Větrné hůrce - Emily Brontë, 2018
Na Větrné hůrce
Emily Brontë