Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Úděl Hvězdorozených
E-kniha

Greysonův život se od základů změní, když se probudí na místě připomínajícím pozemský ráj. Zjišťuje, že jde o svět Hvězdorozených – lidí, které pro život v onom ráji vyvolila... Číst víc

4,0 2 hodnocení
Nakladatel
Pointa, 2023
Počet stran
368

Greysonův život se od základů změní, když se probudí na místě připomínajícím pozemský ráj. Zjišťuje, že jde o svět Hvězdorozených – lidí, které pro život v onom ráji vyvolila vyspělá mimozemská inteligence. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

279 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Úděl Hvězdorozených - Jan Yenkee Kalina, Pointa, 2023
E-kniha
279 Kč

Více o eknize

Greysonův život se od základů změní, když se probudí na místě připomínajícím pozemský ráj. Zjišťuje, že jde o svět Hvězdorozených – lidí, které pro život v onom ráji vyvolila vyspělá mimozemská inteligence. Společně s Brianem – jedním z vůdců lidského společenství, a dívkou Audrey poznává nový svět i svůj nečekaný úděl v něm. Ráj ale není bez poskvrny. Nebezpečí tu jako rakovina bují ve stínech. Dokáže Greyson odhalit podstatu hrozeb a zachránit tak svůj nový domov před naprostou zkázou?
Číst víc
Počet stran
368
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2272917
Styl
mysteriózní
Jazyk
čeština
Nakladatel
Pointa
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

1

Miluji knihy a nesnáším, když se plýtvá papírem na brak...

Adéla Tomanovics
Ověřený zákazník
10.11.2023
Opět zde máme knihu, u které bude těžké se vyhnout spoilerům... vezmu to hopem. :)
Praya - místo, na kterém se odehrává 99 % děje. Čtenář si užije mnoho podrobných popisů a společně s Greysonem prozkoumá celý ostrov. Občas mi přišlo, že celkový popis fauny flóry byl na úkor děje (akce). Já si ono místo představuji jako šmoulí vesničku na Pandoře.
Postavy - asi dost překvapím, ale nejlepší postavy jsou Soudružka a Arkie. Oblíbila jsem si je asi z toho důvodu, že jejich přítomnost přerušila popisy a přinesla akci.
Musela jsem si zvyknout na způsob vyprávění. Na mě to bylo kapku chaotické. Kdybych si nevedla poznámky, tak bych se furt vracela.
Když si odmyslím detailní popisy ekosystému, tak tu máme Filozofii Věčnosti - to je na delší povídání. Předurčená tria - super, ale proč v knize není “tabulka, abychom si sami mohli zkusit poskládat naše trio? :)
Epilog mě utvrdil v mých domněnkách a já potřebuji další díl! Bude... že?
Číst víc

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald