Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Formulista - Michaela Schmiedlová, Schmiedlová Michaela, 2023

293 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Formulista - Michaela Schmiedlová, Schmiedlová Michaela, 2023
Formulista - Michaela Schmiedlová, Schmiedlová Michaela, 2023

Formulista

Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro... Číst víc

5,0 8 hodnocení
Nakladatel
Schmiedlová Michaela, 2023
400 stran
6-7 hodin čtení

Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro všichni stejní. Namyšlení a zahledění sami do sebe. Bez ohledu na jejich... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

293 Kč

Skladem 3 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Formulista - Michaela Schmiedlová, Schmiedlová Michaela, 2023
293 Kč

Více o knize

Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro všichni stejní. Namyšlení a zahledění sami do sebe. Bez ohledu na jejich povahu má Vanessa za úkol jediné ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠–⁠⁠ chránit je. A tomůže stejně dobře na koncertě jako v boxech F1.
Jenže úřadující mistr světa je něco extra. Extra nesnesitelný. A opravdu hodně potřebuje bodyguarda, který se postará o dotěrné fanynky, ekologické aktivisty a odesílatele výhružných dopisů. Kdyby záleželo na Vanesse, nejspíš by se držela od nerudného Formulisty a jeho problémů co nejdál, jenže slíbila sestře, že tuhle zakázku přijme. Ale jedno ví jistě. Až tohle skončí, bude potřebovat dovolenou. Hodně dlouhou dovolenou.
Číst víc
Počet stran
400
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
140×200 mm
Hmotnost
508 g
ISBN
9788011034887
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2192011
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Schmiedlová Michaela
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

8 hodnocení

8
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

3.3.2024
Nielen pre milovníkov F1
Milujem F1 a tak som si tento príbeh veľmi užila. Autorka píše pútavo, postavy si človek dokáže zamilovať a ako matka syna s PAS som vďačná za to, že niekto vie takto pekne a jemne vysvetliť veci, ktoré sú pre nás bežne. Ďakujem.
P.S. grafika je absolútne fenomenálna.
Číst víc
5.11.2023
Formulista se mihl několika profily IG a mě ihned zaujal svojí zajímavou obálkou. Začala jsem se tedy po ní trochu více pídit. Když jsem si přečetla anotaci a zjistila, že jde o příběh z prostředí F1, nezaváhala jsem a dala hned šanci další české autorce.

A jsem za to moc ráda! Formulista je prostě boží. Autorčin styl psaní je poutavý, není nudný a děj se netáhne, naopak vám budou stránky svižně utíkat. Prostředí F1 je velmi dobře zpracované a autorka nám dává nahlédnout zase do něčeho nového. Na knize je vidět, že Míša rozhodně ví, o čem píše a nevaří jen tak z vody nějaké nesmysly. Zahlédla jsem totiž recenzi ve stylu, že je to snůška nesmyslů a vůbec nic o formulích neví. Tak já vám za sebe říkám, že je sleduji dost a je to nesmyslný názor. Míša rozhodně ví a ode mě má oba palce nahoru! Nejen za sportovní prostředí, ale i za samotného Anthonyho, ze kterého neudělala nesmyslně nařachaného sexy obra, zůstala realistka.
Samotná Vanessa byla pro mě neotřela a jedinečná hlavní hrdinka, která si mě ihned získala svou originalitou. Body k dobru jí připisuji i za její neskonalou trpělivost s matkou.

Tahle slow-burn sportovní romance okořeněná o seriózní témata jako je například ADHD mě rozhodně moc bavila a velice příjemně mě překvapila. Navíc to grafické zpracování knihy je prostě nádherné. A já vám příběh Elfky a Formulisty doporučuji všemi deseti, protože za mě je to super pohodové a příjemné čtení!
Číst víc
9
Spálené mosty - Tami Fischer, 2022
Právě čtu
Spálené mosty

Milujem knižky, znamenajú pre mňa taký súkromný únik od reality.

@ isabellailovebooks
Ověřený zákazník
28.10.2023
Prekvapujúce
Formulista prekvapil na plnej čiare. V dobrom, ba až skvelom zmysle slova. Išla som naslepo, nečítala som anotáciu, a nepozerala žiadne recenzie. Áno, divné u mňa. Akonáhle som sa začítala ostala som ponorená do Anthonyho a Vanessy ( skvelý výber mena, mám dcérku Vanesu) tak, že som nemohla prestať čítať. Číst víc

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“