Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Naše bouřlivé konce
E-kniha

Píše se rok 1927 a Šanghaj se ocitá na pokraji revoluce. Juliette obětovala svůj vztah s Romou, aby ho uchránila před krevní mstou, a teď se vydává na válečnou stezku. Roma si... Číst víc

4,0 11 hodnocení
2. díl série
Naše zakázané vášně
Nakladatel
CooBoo SK, 2023
536 stran
7-8 hodin čtení

Píše se rok 1927 a Šanghaj se ocitá na pokraji revoluce. Juliette obětovala svůj vztah s Romou, aby ho uchránila před krevní mstou, a teď se vydává na válečnou stezku. Roma si pořád myslí, že Juliette může za smrt jeho... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

349 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Píše se rok 1927 a Šanghaj se ocitá na pokraji revoluce. Juliette obětovala svůj vztah s Romou, aby ho uchránila před krevní mstou, a teď se vydává na válečnou stezku. Roma si pořád myslí, že Juliette může za smrt jeho nejlepšího přítele, a je odhodlaný se pomstít. Dokáže zabít dívku, kterou stejnou měrou miluje i nenávidí? Pak se ale ve městě objeví nová hrozba a Roma s Juliette musí odložit své rozbroje. Jejich příběh se blíží k nejistému konci, jedno je však nepochybné: bude skutečně bouřlivý.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

11 hodnocení

4
3
2
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

13.3.2022
Napínavé pokračovanie s poetickým koncom
Táto kniha bola vážne nádherná. To ako dôstojne, emotívne a premyslene dokázala autorka zakončiť túto duológiu je fakt obdivuhodné. A čo koniec...celá kniha bola dynamická, akčná, plná tajomstiev, tragédií a dilem, plná zvratov a fakt prepracovanej politiky, ale aj nežných momentov a lásky.

Enemies-to-lovers vzťah, boj moci, detektívne prvky, ale aj vývoj jednotlivých postáv robia túto knihu naozaj výnimočnou. Striedanie viacerých pohľadov príbehu pridáva veľa vrstiev a objasňuje každého motívy. Samozrejme je tu opäť aj veľa násilia, keďže ide o gangster. mesto nasiaknuté nenávisťou a navyše sa tu riešia aj iné veci...takže skrátka veľa deštrukcie a veľa dejových liniek. Oproti TVD bola táto kniha menej vtipná a viac tragickejšia, taká vyspelejšia. Celkovo boli postavy dospelé. Najlepšie na knihe boli každopádne romantické momenty hlavného páru, takže zakázaná láska je spracovaná dokonale.

Chloe Gong je veľmi talentovaná autorka a žasnem nad tým, ako dokázala v príbehu ponechať veľa Shakespear. prvkov, pričom okolo nich vystavala vlastný príbeh a niektoré veci si prispôsobovala. A to ako píše...to je skoro až poézia. Detailné oko, krásne opisy, budovanie napätia... A veľa zaujímavých myšlienok.

Koniec knihy je, ako som vravela, skvelý a veľmi uspokojivý. Budú vami zmietať emócie. Vďaka originalite prostredia a deja je to klenot medzi YA.
Číst víc

Nakladatelství CooBoo SK

Číst víc

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano