Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Trůnu předurčená
E-kniha

Reda s Vlkem konečně odrazili útok dávných Králů, ale zaplatili za to vysokou cenu. Redina milovaná sestra Nei, Prvorozená, se propadla do Říše stínů... Číst víc

4,0 2 hodnocení
2. díl série
Divý les
Nakladatel
King Cool, 2023
478 stran
7-8 hodin čtení

Reda s Vlkem konečně odrazili útok dávných Králů, ale zaplatili za to vysokou cenu. Redina milovaná sestra Nei, Prvorozená, se propadla do Říše stínů... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

319 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Trůnu předurčená - Hannah Whitten, King Cool, 2023
E-kniha
319 Kč

Více o eknize

Prvorozená je pro trůn předurčená,
Druhorozená Vlku zaslíbená.

Reda s Vlkem konečně odrazili útok dávných Králů, ale zaplatili za to vysokou cenu. Redina milovaná sestra Nei, Prvorozená, se propadla do Říše stínů – převráceného království, kde jsou už celá staletí uvězněni krutí bohové z legend a bájní Králové zde pomalu získávají nadvládu.

Nei však získá spojence – i když kdyby měla na výběr, zvolila by si kohokoliv jiného na celém světě. Je to totiž padouch, který jí málem zabil sestru, sám krutý král Solmir.

Solmir chce s Říší stínů skoncovat a věří, že pomoc Nei může být klíčem k jejímu zničení. Aby se to však podařilo, budou se oba muset vydat na cestu nebezpečnou krajinou, aby našli tajemný Strom srdcí a nakonec si sami pro sebe vzali temnou, zvrácenou moc, jíž bohové vládnou.

V tomto skvěle napsaném pokračování příběhu Divého lesa vás čeká láska, magie i napětí. Vyprávění se silnou atmosférou stejně jako první díl používá prvky ze známých pohádek a odehrává se v epicky budovaném světě. Čeká vás okouzlující čtení od nové autorky v oblasti fantasy, jejíž hlas není nepodobný například legendární Naomi Novik.
Číst víc
Originální název
For The Throne
Počet stran
478
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2278109
Styl
napínavý, romantický, dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
2. díl série
Divý les
Nakladatel
King Cool
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

1
0
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano