Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Mělčina
E-kniha

Co vše dokáže zvládnout matka, když jsou ohroženy životy jejích dětí i její vlastní? Po vraždě v sousedství se celá rodina musí dát na útěk. Jejich dobrodružná plavba skončí na... Číst víc

3,0 2 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2023
344 stran
5-6 hodin čtení

Co vše dokáže zvládnout matka, když jsou ohroženy životy jejích dětí i její vlastní? Po vraždě v sousedství se celá rodina musí dát na útěk. Jejich dobrodružná plavba skončí na ostrově, ze kterého zdánlivě není úniku. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

382 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Co vše dokáže zvládnout matka, když jsou ohroženy životy jejích dětí i její vlastní? Po vraždě v sousedství se celá rodina musí dát na útěk. Jejich dobrodružná plavba skončí na ostrově, ze kterého zdánlivě není úniku.
Číst víc
Počet stran
344
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2204599
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Austrálie
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

2 hodnocení

0
0
2
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
21.10.2023
Oddychovka
Emma má dve deti, úspešného manžela Charlesa a kamarátky. Do ich susedstva sa prisťahuje manželský pár a s Arielle sa hneď spriatelí. Lenže tú niekto zavraždí a jej vraždu náhodou natočí Emmina dcéra Kiki. Charles náhle zbalí rodinu a povie im, že musia utiecť. Emma je však tehotná, v manželstve nie je šťastná a teraz podozrieva manžela z vraždy. Ten ich odnesie na opustený ostrov, z ktorého ale niet úniku. Podarí sa Emme a deťom zachrániť? Čo skrýva Charles?
Dej vás upúta hneď od začiatku, je dynamický a vďaka krátkym kapitolám sa kniha číta rýchlo. Príbeh je písaný v prvej osobe Emmou, ktorej sa dostanete do hlavy a spoznáte všetky jej myšlienky, pohnútky a konania. Dozviete sa aj o udalostiach pred vraždou, spoznáte postavy a možné dôvody, rôzne klamstvá a tajomstvá. Nakoľko mal príbeh veľký potenciál, očakávala som od neho veľké zvraty, ale páchateľa som odhalila veľmi skoro a postupne som nadobúdala pocit monotónnosti. Niektoré konania postáv neboli uveriteľné, hlavne Emmy, ktorá ako tehotná stvárala neuveriteľné kúsky. Ak by bol príbeh o trošku kratší a menej prehnaný, zvýšilo by to jeho kvalitu. Priehľadnosť deja by mi až tak nevadila, keby som pociťovala aspoň nejaké napätie. Ako rýchla oddychovka bola kniha fajn, ale ja ju hodnotím ako taký priemer. Jedno si však i napriek tomu premyslite: Poznáte dobre svojich najbližších a kamarátov?
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson