Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003

168 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003
Přečtená
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003

Vysoká škola varenia
Přečtená

  • Autorský kolektiv

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Číst víc

Nakladatel
Ikar, 2003
Počet stran
400

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Číst víc

  • Pevná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Slovenština

168 Kč

Cena nové knihy: 481 Kč
Skladem
Posíláme ihned
Další přečtené knihy
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003
Pevná vazba
Výborný stav Slovenština, 2003
Skladem

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024

Více o knize

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Menej skúseným uľahčia varenie podrobne vysvetlené základné postupy, ktoré sú sprevádzané detailnými obrázkami. V ôsmich kapitolách nájdete vynikajúce recepty – od jednoduchého mäsového vývaru po lákavé predjedlá, od chrumkavých listových šalátov po chutné cestovinové a zemiakové šaláty, od výborných rybacích jedál po rafinovane pripravené dary mora, lahodné hydinové špeciality, klasické recepty na prípravu jedál z mäsa a diviny, nápaditú úpravu zeleniny a napokon neodolateľné dezerty na osladenie života. Na záver jednotlivých receptov sú uvedené obmeny s použitím iných prísad. Kuchárska encyklopédia pre 3 generácie – ak máte túto, nepotrebujete inú!
TOVAROZNALECTVO
Viete nakúpiť kvalitné suroviny? Vyznáte sa v druhoch mäsa? Podľa čoho spoznáte, či sú potraviny čerstvé?
POLIEVKY, PREDJEDLÁ
Najchutnejšie polievky zo zeleniny, rýb aj hydiny. Lákavé predjedlá: chuťovky, paštéty a iné dobroty . Všetko bez veľkého trápenia!
RYBY, HYDINA, MÄSO
Ako ich správne porciovať a pripraviť? Jednoduché jedlá i gurmánske špeciality. Lákavo upravené, elegantne servírované.
ŠALÁTY, DEZERTY
Šaláty od výmyslu sveta – ako príloha i hlavné jedlo. Farebná fantázia – nápadito upravená zelenina. Neodolateľné dezerty – bodka za hlavným menu.
Číst víc
Počet stran
400
Vazba
pevná vazba
Rozměr
210×285 mm
Hmotnost
1608 g
Rok vydání
2003
Naše katalogové číslo
892395
Jazyk
slovenština
Nakladatel
Ikar
Pro koho
pro začátečníky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Ikar

Číst víc

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “