Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Emoce jako náš životní kompas - Jitka Ševčíková, CPRESS, 2023

247 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Emoce jako náš životní kompas

Využití emoční inteligence v každodenních situacích

Emoce hrají v našem životě klíčovou roli – jakmile je pochopíme a naučíme se je podpořit, usměrnit nebo využít jejich energii, zjistíme také, jak působí na naše tělo, chování,... Číst víc

Věk
18+
Nakladatel
CPRESS, 2023
Počet stran
216

Emoce hrají v našem životě klíčovou roli – jakmile je pochopíme a naučíme se je podpořit, usměrnit nebo využít jejich energii, zjistíme také, jak působí na naše tělo, chování, vnímání a jak toto všechno v životě zúročit. Když se s nimi naučíme pracovat... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

247 Kč

Cena v knihkupectví: 329 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Emoce hrají v našem životě klíčovou roli – jakmile je pochopíme a naučíme se je podpořit, usměrnit nebo využít jejich energii, zjistíme také, jak působí na naše tělo, chování, vnímání a jak toto všechno v životě zúročit. Když se s nimi naučíme pracovat a využít jejich energii, mohou být naším skvělým parťákem v řešení nejrůznějších životních situací. Často nám v tom překáží potřeba emoce plně kontrolovat, sebestředná perspektiva vnímání sebe i světa, pýcha nebo i strach. Nenechat se emocemi ovládat, ale přetavit je v dovednost a plně využít to, co nám přinášejí, je na emoční inteligenci to krásné, ale zároveň poměrně obtížné.

Tato kniha vám ukáže, jak emoce poznat a jak s nimi pracovat. Najdete zde inspiraci, příběhy, otázky k zamyšlení a různé možnosti vedoucí k tomu, jak o sobě začít míň přemýšlet a víc žít s lehkostí, radostí, tvořivě, otevřeně, odvážně. Nehledejte však žádné plané filozofování, ale ani žádnou příručku. Autorka stojí nohama pevně na zemi, a tak napsala knihu praktickou, trochu autobiografickou i hodně autentickou. Pokud po přečtení této knížky začnete dělat ve svém životě nějakou konkrétní věc jinak, podle svého srdce a pro vás žádoucím směrem, začali jste používat svůj emoční kompas.
Číst víc
Počet stran
216
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
160×230 mm
Hmotnost
400 g
ISBN
9788026449096
Rok vydání
2023
Věkové doporučení
18+
Naše katalogové číslo
2104481
Jazyk
čeština
Nakladatel
CPRESS
Pro koho
pro dospělé
Účel knihy
motivační
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství CPRESS

Číst víc

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“