Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Audiokniha
Jak svět přichází o doktory - Adam Kay, Jota, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Jak svět přichází o doktory - Adam Kay, Jota, 2023
Audiokniha

Jak svět přichází o doktory
Audiokniha

Audiokniha Jak svět přichází o doktory, kterou naopsal Adam Kay. Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala... Číst víc

4,0 2 hodnocení
Nakladatel
Jota, 2023
Interpret
Délka
8:53

Audiokniha Jak svět přichází o doktory, kterou naopsal Adam Kay. Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

388 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Jak svět přichází o doktory - Adam Kay, Jota, 2023
Audiokniha
388 Kč

Více o audioknize

Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém světě, byla přeložena do 37 jazyků a na její motivy vznikla i úspěšná minisérie Tohle bude bolet s Benem Whishawem v hlavní roli, odvysílaná i v České televizi. Jenže to nebyl celý Adamův příběh.
Teď se Adam Kay vrací – a postará se o to, aby vás pokračování jeho životního příběhu nejen pobavilo, ale i dojalo. Ve své doposud nejupřímnější zpovědi vzpomíná na to, co se stane, když doktor pověsí svůj plášť na hřebík, ale medicína ho nechce nechat jít. Vypráví o neobyčejném lékařském vzdělávání i o tom, jaké je otevírat staré rány a prohlížet si jizvy, jež po nich zbyly. Vypráví o nemocničním příjmu i přijímání sebe sama. O tom, jak to dopadá, když svůj život rozbijete na kusy a zase ho sešijete. O tom, jaké je být lékařem i pacientem.
Legrační i dojemná, šokující i skromná, audiokniha Jak svět přichází o doktory je úžasný portrét života v medicíně i mimo ni z pera jednoho z nejlepších současných britských vypravěčů.Nahrávka vznikla podle knihy Adama Kaye Jak svět přichází o doktory vydané Nakladatelstvím JOTA v roce 2023. Copyright © Adam Kay, 2022. Z anglického originálu Undoctored přeložila Anna Formánková. Translation © Anna Formánková, 2023. Audiokniha © Nakladatelství JOTA, s. r. o., 2023. Čte Aleš Slanina. Hudba, režie, střih a mastering Michal Kurfürst. Vydalo Nakladatelství JOTA, s. r. o., v roce 2023.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

24.12.2023
smutny pribeh so stipkou humoru
ak vas zaujima ako skoncil ten lekar z prvej knihy, tak toto je pokracovanie, ktore na wikipedii nenajdete..

prva kniha bola plna humoru s ojedinelymi smutnymi pribehmi, kedy citatel zvaznel a na chvilu sa zamyslel...teraz to bolo uplne naopak..
ale aj napriek tomu bola tato kniha super..sice cloveka tak nezabavi, no odnesie si z nej viac..

kniha uvadza citatela do deja, takze nie je nevyhnutne mat precitane predchadzajuce knihy..
Číst víc

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“