Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Rozhodně ne on
E-kniha

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. Jenže já tehdy netušila, že je to můj nový... Číst víc

4,0 25 hodnocení
Nakladatel
Baronet, 2023
280 stran
4 hodiny čtení

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. Jenže já tehdy netušila, že je to můj nový šéf. Byl to ten nejpřitažlivější muž, kterého... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

249 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. Jenže já tehdy netušila, že je to můj nový šéf. Byl to ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla. A po měsíci se ukázalo, že v noc, kdy jsme se setkali, mi něco zatajil, a dalších osm měsíců mě toho čekalo ještě mnohem víc…
Číst víc
Originální název
Definitely Not Him
Počet stran
280
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2189649
Styl
erotický, romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Baronet
Pro koho
pro ženy, pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

25 hodnocení

10
7
6
1
1

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

9

Vždy čítam knižky , ktoré ma zaujmú popisom , či názvom. Preferujem vybraných autorov , ktorých mam overených a zatiaľ ma nesklamali. Ale keď ma zaujme kniha a popis, tak sa nebránim zmene a prečítam si knihu.

Darina Deáková
Ověřený zákazník
24.10.2023
Mne osobne sa kniha páčila. Už som čítala horšie od Whitney G., takže táto kniha je v pohode. Príjemná oddychovka a rýchlo prečítaná.
Viac som sympatizovala s Tylerom ako Chloe, tam som nepochopila správanie, keďže sa nebránil Tyler zodpovednosti.
Kniha nesklamala a dobre sa čítala.
Číst víc
13.10.2023
Príjemná, oddychová "blbosť", po ktorej siahnete, keď potrebujete vypnúť. A i keď to nebola úplne naj kniha od tejto autorky, svojmu účelu výborne poslúžila. Nedá mi ale nespomenúť dizajn obálky - to je čistý des. Ak by som nemala už nejaké prečítané knihy od tejto autorky, tak po tejto knihe by som na základe jej dizajnu určite nesiahla. Číst víc
12.10.2023
Taká milá oddychovka. Príbeh sa čítal sám a rýchlo, aj keď už na začiatku bolo všetko jasné. Kapitoly z oboch pohľadov, to mám veľmi rada, postavy boli vtipné a sarkastické, čiže pri väčšine dialógov som sa usmievala a bavilo ma to. A aj keď trošku sklamanie že všetko sa veľmi rýchlo vyriešilo a celkovo ako celý dej mal rýchly spád, mega rýchly koniec, hodnotím knihu pozitívne. Ako som spomínala, príjemna oddychovka, aj keď by si zaslúžila trošičku dlhší epilóg :) . Číst víc
5.10.2023
Rozhodně ne on byla po delší době další kniha od jedné od mých oblíbených autorek. O to trpčí pro mě to zklamání bylo. Po Whitney G jsem sáhla tak říkajíc "na jistotu". Jenže jsem byla bohužel poměrně dost zklamaná.

Začněme hned u prvního do očí bijícího a to je ta obálka, za mě jedno velké a obrovské ne, vypadá to spíš jako nějaká harlekýnka. Celkově jsem z konceptu příběhu dvakrát odvázaná taktéž nebyla. Zaprvé něco podobného tu už prostě několikrát bylo a navíc nikdo asi nepřehlédne značnou inspiraci realitou. Za mě tedy zklamání po stránce originality, protože prostě vím, že Whitney G umí psát a umí psát neotřelé příběhy. Na závěr vytknu ještě samotnou hlavní hrdinku Chloe. Byla dětinská, nevyzrálá a přišla mi místy fakt dost ujetá a hloupá. Na jejím místě by se měla raději sakra dvakrát rozmýšlet a víc si vážit okolností. Na závěr tedy musím říct, že tam pro mě bylo zároveň pár hell no momentů. Posledním hřebíčkem do rakve pro mě byly poslední kapitoly, kdy se naprostým zázrakem najednou vše vyřešilo jako mávnutím kouzelného proutku. A to já prostě nemám ráda. Vše má mít logické posloupnosti a nějaký progress a ne vše honit na poslední chvíli lusknutím prstu.

Nejhorší na celé té knize ale bylo to, že se to vážně četlo úplně samo a kniha mi neskutečně rychle utekla a musím se přiznat, že jsem se u ní i celkem dost pobavila a zasmála. Bohužel jsem však čekala od autorky diametrálně odlišné dílo a v celkovém důsledku hodnotím knihu jako opravdu jen takovou blbůstku na oddych. Na relax dobré, ale žádné závratné čtení nečekejte.
Číst víc
24.9.2023
Whitney G:Rozhodně ne on.
Velmi zaujimavy namet a neskor aj spracovanie tohto pribehu.Tyler-princ z Kensingtonskeho palaca a Chloe-markentingova projektantka v nakladatelstve.On ho kupi,chce sa odstrihnut od kralovskeho zivota a rodiny,zacat za velkou mlakou novy zivot a ona ho nim bude sprevadzat(ale uz nie sama:-).Ako sa im darilo,ake mali problemy,ako to cele dopadlo,si precitajte:-)
Dakujem,za mna v pohode,odporucam.
Číst víc
20.9.2023
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Podľa anotácie ma kniha zaujala hneď na prvý pohľad a nevedela som sa dočkať, až kniha vyjde. Po prvých stránkach knihy som bola nadšená z pozadia, ktoré anotácia neprezrádzala.

Príbeh nebol zlý, taká klasika tohto žánru. Aj keď medzi moje top sa nezaradí, od tejto autorky mám diela, ktoré mám oveľa radšej. Vývoj vzťahu Chloe a Tylera mi prišiel trochu neprirodzene rýchly, ale je pravda, že som veľmi neprepočítavala názvy kapitól.

Čo ma na knihe rušilo, boli až tie prílišné podobnosti britskej kráľovskej rodiny. Život v kráľovskej rodine určite nie je ľahký a s médiami to je určite komplikované, ale to vymyslenie v štýle nie sú to oni, ale vlastne sú to oni mi v knihe vadilo.
Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Měl celé mé srdce, a to od chvíle, kdy mi dovolil, abych samu sebe chránila, od chvíle, kdy se postavil vedle mě, a ne přede mě.“

Království těla a ohně - Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor), 2022
Království těla a ohně
Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor)