Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Italština - Studijní konverzace pro každou situaci, Lingea, 2021

198 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Italština - Studijní konverzace pro každou situaci, Lingea, 2021
Italština - Studijní konverzace pro každou situaci, Lingea, 2021

Italština - Studijní konverzace pro každou situaci

    Nová autorská italská konverzace pro začátečníky a mírně pokročilé, užitečný pomocník při studiu italštiny. Příručka vás naučí správně reagovat v běžných i nouzových situacích.... Číst víc

    Nakladatel
    Lingea, 2021
    Počet stran
    288

    Nová autorská italská konverzace pro začátečníky a mírně pokročilé, užitečný pomocník při studiu italštiny. Příručka vás naučí správně reagovat v běžných i nouzových situacích. Obsahuje tematicky členěnou slovní zásobu... Číst víc

    • Brožovaná vazba
    • Čeština, italština

    198 Kč

    Skladem 1 ks
    Posíláme ihned

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

    Více o knize

    Nová autorská italská konverzace pro začátečníky a mírně pokročilé, užitečný pomocník při studiu italštiny. Příručka vás naučí správně reagovat v běžných i nouzových situacích. Obsahuje tematicky členěnou slovní zásobu a fráze s přepisem výslovnosti. V knize najdete stručný přehled gramatiky a naši specialitu, mluvníček. Takto zpracovaný studijní titul u nás vychází poprvé.

    Konverzace obsahuje 80 tematických okruhů ve 4 barevných sekcích, u všech vět je uvedený přepis výslovnosti. Nabízí slovní zásobu a fráze pro desítky situací (pozdravy, představování, čísla, udávání času, barvy a rozměry, cestování, ubytování, stravování, sport a volný čas, seznamování, flirtování, nakupování, bydlení, rodina, práce a brigáda, komunikace a počítač...). Kniha obsahuje také popis italských kulinářských specialit.

    Další částí příručky je stručný přehled italské gramatiky vhodný pro opakování. Popisuje také výslovnost použitých speciálních fonetických znaků.

    Třetím dílem příručky je mluvníček, slovník italských vět. Obsahuje abecedně řazená slova, v každém hesle naleznete praktické věty a slovní spojení obsahující dané klíčové slovo, stylově neutrální i hovorové. I zde najdete přepis výslovnosti. Jedná se o základní obraty i fráze, které se běžně používají, často je ale nelze doslova přeložit. Mluvníček vychází z velmi oblíbené obsáhlejší publikace mluvník určené pokročilejším uživatelům.

    Věříme, že tuto studijní konverzaci ocení jak začínající a mírně pokročilí studenti, kteří potřebují rozšířit slovní zásobu a získat pohotovost ve vyjadřování v italštině, tak i pokročilejší uživatelé, kteří zde objeví nejeden nový obrat či zajímavou frázi.
    Číst víc
    Počet stran
    288
    Vazba
    brožovaná vazba
    Rozměr
    116×166 mm
    Hmotnost
    234 g
    ISBN
    9788075087126
    Rok vydání
    2021
    Naše katalogové číslo
    1123809
    Jazyk
    čeština, italština
    Nakladatel
    Lingea
    Pro koho
    pro žáky, pro studenty
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    Nakladatelství Lingea

    Číst víc

    „Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

    Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
    Osamělost prvočísel
    Paolo Giordano