Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Teorie býka - Magdalena Maxová, Red, 2023

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Teorie býka - Magdalena Maxová, Red, 2023
Teorie býka - Magdalena Maxová, Red, 2023

Teorie býka

Šestadvacetiletá Elena se ocitá na životní křižovatce. Již dosáhla všeho, co do té doby považovala za důležité. Má hodného přítele, byt s terasou, značkovou kabelku a pár bot,... Číst víc

Nakladatel
Red, 2023
248 stran
3-4 hodiny čtení

Šestadvacetiletá Elena se ocitá na životní křižovatce. Již dosáhla všeho, co do té doby považovala za důležité. Má hodného přítele, byt s terasou, značkovou kabelku a pár bot, ve kterých beztak nedojde ani za... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

399 Kč

Skladem 3 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Teorie býka - Magdalena Maxová, Red, 2023
399 Kč

Více o knize

Šestadvacetiletá Elena se ocitá na životní křižovatce. Již dosáhla všeho, co do té doby považovala za důležité. Má hodného přítele, byt s terasou, značkovou kabelku a pár bot, ve kterých beztak nedojde ani za roh. Bohužel, ani všechno oblečení světa nedokáže vynahradit, když ve vztahu chybí vášeň.

Když dočte knížku Jíst, meditovat, milovat, naprosto se ztotožní s hlavní hrdinkou, která všeho nechala a odjela na rok do Itálie, do Indie a pak na Bali, aby tak mohla objevit samu sebe a najít životní lásku. Bohužel, milá Elena je trochu srab, a hlavně nemá peníze, aby přežila jeden měsíc, natož jeden rok, a tak se dva dny strávené v italském Palermu zdají skvělým kompromisem.

To ještě netuší, že se ocitne v náruči tajemného sicilského farmáře a majitele obchodu se zbraněmi v jedné osobě. A ne, nebude to jako z romantického filmu. Elena se kvůli němu dostává do situací, které zvládá s neohrabaností sobě vlastní.

Teorie býka je břitká komedie o nenaplněných očekáváních, kulturních rozdílech a jedné velké lásce, doprovázená humornými komentáři a sebeironickými promluvami hlavní hrdinky. Nalijte si vínečko, nakrájejte kousek salámku a pohodlně se uvelebte. Výlet ve stylu "žrát, pít, číst" může začít.
Číst víc
Počet stran
248
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×210 mm
Hmotnost
390 g
ISBN
9788027722372
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1946363
Styl
humorný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Red
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass