Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

(Bez)vadní
E-kniha

Vyprávěj náš příběh

Dva gymnazisté z malého městečka nedaleko Londýna. Josephine, vzorná dívka z takzvané dobré rodiny, a Chase, hoch, o němž lze říci mnohé, ale rozhodně ne, že je dokonalý. Stejně... Číst víc

4,0 1 hodnocení
1. díl série
(Bez)vadní
Nakladatel
Red, 2023
325 stran
5-6 hodin čtení

Dva gymnazisté z malého městečka nedaleko Londýna. Josephine, vzorná dívka z takzvané dobré rodiny, a Chase, hoch, o němž lze říci mnohé, ale rozhodně ne, že je dokonalý. Stejně tak i Chaseovo rodinné zázemí by se stěží dalo... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

319 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

(Bez)vadní - Marta Łabęcka, Red, 2023
E-kniha
319 Kč

Více o eknize

Dva gymnazisté z malého městečka nedaleko Londýna. Josephine, vzorná dívka z takzvané dobré rodiny, a Chase, hoch, o němž lze říci mnohé, ale rozhodně ne, že je dokonalý. Stejně tak i Chaseovo rodinné zázemí by se stěží dalo označit za dobré – jeho matka vždy věnovala více pozornosti drogám a alkoholu než svému synovi.Josephine se chystá odjet studovat do Bostonu, aby splnila očekávání své rodiny - musí být dokonalá. Chase... no, jen se bude snažit nenásledovat matčinu cestu.Tuto dvojici mladých lidí zdánlivě nic nespojuje, kromě místa bydliště a školy. Avšak něco společného přece jen mají. Oba se, každý svým způsobem, snaží vypořádat se samotou.Skrývají se za maskou lhostejnosti a tají před světem svou pravou, citlivou tvář. Narazí na sebe náhodou a vývoj událostí způsobí, že se před sebou pomalu navzájem odhalují, možná dokonce víc, než by si přáli.Má to vůbec smysl, když Josie z Chaseova světa zanedlouho zmizí?
Číst víc
Originální název
Flaw(less): Opowiedz mi naszą historię
Počet stran
325
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2159081
Jazyk
čeština
Původ
Polsko
1. díl série
(Bez)vadní
Nakladatel
Red
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

18

Som mamina na materskej ktora miluje čítanie kníh. Uprednostňujem romany alebo young adult.

Slávka Beňáková
Ověřený zákazník
19.8.2023
Pri tejto knihe sa mi zapáčila obálka knihy a aj preto som bola zvedavá na samotný príbeh, ktorý v sebe ukrýva.

Príbeh sa odohráva v malom mestečku blízko Londýna a opisuje nám obdobie posledného ročníka na strednej škole Josephine a Chase. Ide o dvoch teenegerov, ktorí sú na prvý pohľad úplne odlišní. Josephine pochádza z veľmi dobrej a vzdelanej rodiny a naopak Chase pochádza z nekompletnej rodiny s drogovo závislou matkou. Na prvý pohľad takto odlišní ľudia, ale majú spoločné to, že obidvaja pred svetom skrývaju svoje skutočné ja a svoju samotu.

Kniha sa čítala super aj keď bola v er-forme čo nie každému vyhovuje. Pravdu povediac aj ja som si na to musela zo začiatku zvyknuť, ale časom mi to už nevadilo. Príbeh zo začiatku možno nie každého hneď zaujme, rozbieha sa to dlhšie. Pri niektorých knihách to tak je a mne to vôbec nevadilo. Vychutnávala som si to pomalé tempo vývoja a očakávala som ako to pôjde ďalej.

Túto knihu by som hlavne odporúčala mladším čitateľom romantiky, nakoľko pre staršie ročníky to možno nebude až taký zaujímavý príbeh. Záleži to od čitateľa a aj keď ja už medzi mladšie ročníky nepatrím kniha sa mi páčila.

Som zvedava aj na ďalšie časti a na vývoj životov Josephine a Chasa.
Číst víc

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio