Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Sims + Livin` Large - Petr Nováček a kolektív, Computer Press, 2001

39 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Sims + Livin` Large - Petr Nováček a kolektív, Computer Press, 2001
The Sims + Livin` Large - Petr Nováček a kolektív, Computer Press, 2001

The Sims + Livin` Large

Nejzajímavější a nejoblíbenější počítačové hry nejsou, jak by se na první pohled mohlo zdát, ty, které nám nabízí prožití dobrodružství v cizokrajných exotických prostředích, na... Číst víc

5,0 7 hodnocení
Nakladatel
Computer Press, 2001
Počet stran
108

Nejzajímavější a nejoblíbenější počítačové hry nejsou, jak by se na první pohled mohlo zdát, ty, které nám nabízí prožití dobrodružství v cizokrajných exotických prostředích, na jiných planetách, v dávné minulosti či naopak ve vzdálené budoucnosti. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Nejzajímavější a nejoblíbenější počítačové hry nejsou, jak by se na první pohled mohlo zdát, ty, které nám nabízí prožití dobrodružství v cizokrajných exotických prostředích, na jiných planetách, v dávné minulosti či naopak ve vzdálené budoucnosti. Ne, trvalé a stále se zvětšující oblibě se těší hry, které dokáží věrně napodobit naši každodenní realitu a my si můžeme vyzkoušet, jaké to je: stavět město, řídit železniční dopravu, vést zábavní park. Proto není vůbec překvapivé, že nejprodávanější hrou roku 2000 se stala hra, která umožňuje vyzkoušet si "nanečisto", jaké to je, starat se o vlastní život či život konkrétní rodiny.

The Sims je velmi komplexní počítačová hra. Přicházíme tedy s průvodcem pro začínající i pokročilé hráče, který, jak pevně věříme, pomůže zvládat všechny nástrahy hry a porozumět pravidlům, jimiž se hra řídí. Kniha obsahuje shrnující popis od nastavení a konfigurace hry, přes jednotlivá menu a všechny volby, se kterými se při hraní setkáte, srozumitelné vysvětlení sociálních vazeb a vztahů mezi jednotlivými postavami až po konkrétní návrhy pro úspěšný postup a vytvoření fungující a prosperující rodiny. Autor přidal množství rad a tipů, vše okořenil zajímavým a vtipným komentářem, takže při čtení se rozhodně nudit nebudete.

Součástí knihy je i oddíl věnovaný datadisku Livin' Large (u nás známý pod názvem Livin' it up!) a tématu využití Internetu ve hře The Sims k vylepšení hry, výměně postav apod. Zároveň jsme pro čtenáře knihy připravili webové stránky, odkud mohou zájemci stáhnout mnohá vylepšení, nové postavy a předměty. Přejeme příjemnou zábavu, ke které doufáme přispěje i tato kniha.
Číst víc
Počet stran
108
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
107×177 mm
ISBN
8072264370
Rok vydání
2001
Edice
Hry a zábava
Naše katalogové číslo
6200
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

7 hodnocení

7
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

sandra
Neověřený nákup
16.1.2008
Názor čitateľa
the sims je super hra a 2 je este lepsia Číst víc

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová