Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kosti v písku - Kathy Reichs, BB/art, 2008

249 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Kosti v písku

Knihy Kathy Reichs se staly předlohou pro úspěšný televizní seriál Sběratelé kostí. Tempe je povolána do Jižní Karolíny, aby zaskočila za nesvědomitou kolegyni a ujala se... Číst víc

4,8 13 hodnocení
9. díl série
Temperance Brenannová (CZ)
Nakladatel
BB/art, 2008
354 stran
5 hodin čtení

Knihy Kathy Reichs se staly předlohou pro úspěšný televizní seriál Sběratelé kostí. Tempe je povolána do Jižní Karolíny, aby zaskočila za nesvědomitou kolegyni a ujala se studentů letního archeologického kurzu... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Knihy Kathy Reichs se staly předlohou pro úspěšný televizní seriál Sběratelé kostí.

Tempe je povolána do Jižní Karolíny, aby zaskočila za nesvědomitou kolegyni a ujala se studentů letního archeologického kurzu, kteří na pobřeží pracují na vykopávkách starého indiánského pohřebiště. Tempe mezi starověkými kostmi objeví kostru nedávno zemřelého člověka a její dávná přítelkyně a místní koronerka Emma Rousseauová ji přemluví, aby se v Charlestonu zdržela a pomohla s vyšetřováním. Emma se po čase své kamarádce svěří se svým vlastním smutným tajemstvím a Tempino odhodlání případ úspěšně vyřešit ještě zesílí.
Mrtvých začíná přibývat. Hluboko v lese je na stromě nalezeno tělo neznámého oběšeného muže. Další mrtvola se objeví ve vyplaveném sudu. Na kostech jsou podivné vrypy a známky škrcení. Stopy dovedou Tempe až k bezplatné klinice pro chudé, kde narazí na nepřátelsky naladěný personál, podezřelého lékaře a sponzora v osobě charismatického televizního kazatele. Nová vodítka se objevují na těch nejnečekanějších místech a Tempe díky svým znalostem a zkušenostem začíná případ rozmotávat i přes pochybnosti místního šerifa a nakonec se sama ocitá v ohrožení života.
I Tempin milostný život se komplikuje. Její současný montrealský přítel Andrew Ryan přijíždí na návštěvu. Ve stejné době ovšem Tempin bývalý manžel Pete vyšetřuje v Charlestonu zmizení mladé ženy a ubytuje se s Tempe ve vypůjčeném domě na pláži. Ryan a Pete soupeří o její pozornost a i Tempe samotná je zmatená ze svých citů k oběma mužům.

Kosti v písku jsou chytrý, napínavý thriller o zločinech, které každý týden plní stránky novin. Kathy Reichs, jejíž příběhy se staly inspirací pro úspěšný seriál televizní stanice FOX Sběratelé kostí, je jako spisovatelka v té nejlepší formě a Tempe nebyla ještě nikdy tak přesvědčivá jako teď.
Číst víc
Originální název
Break no bones
Počet stran
354
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
150×212 mm
Hmotnost
652 g
ISBN
8073813819
Rok vydání
2008
Edice
Class
Naše katalogové číslo
54227
Jazyk
čeština
9. díl série
Temperance Brenannová (CZ)
Nakladatel
BB/art
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

13 hodnocení

11
1
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger