Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Audiokniha
Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou - Cécile Aubryová, Tympanum, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou - Cécile Aubryová, Tympanum, 2023
Audiokniha

Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou
Audiokniha

Audiokniha Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou, kterou napsala Cécile Aubryová. Dětská kniha o přátelství osiřelého chlapce a pronásledovaného psa oslovuje už několik... Číst víc

Nakladatel
Tympanum, 2023
Interpret
Délka
4:24

Audiokniha Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou, kterou napsala Cécile Aubryová. Dětská kniha o přátelství osiřelého chlapce a pronásledovaného psa oslovuje už několik generací čtenářů. Na samotě vysoko v Pyrenejích ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

305 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou - Cécile Aubryová, Tympanum, 2023
Audiokniha
305 Kč

Více o audioknize

Na samotě vysoko v Pyrenejích vyrůstá chlapec Sebastián. Jeho matka po porodu zemřela a sirotka se ujal starý César, který ho vychovává společně s vnuky Jeanem a Angelinou. Starý muž se snaží naučit Sebastiána o životě v horách co nejvíc. Chodí spolu na lov a Sebastián stále čeká na své velké dobrodružství.
Jednoho dne narazí na zatoulaného velkého ovčáckého psa, pronásledovaného lidmi. Ví, že oba k sobě patří, Sebastián si získá důvěru psa, a stanou se nerozlučnými přáteli. Vesničané se však vypraví do hor, aby zvíře chytili a odvezli zpět do psince. Chlapec se rozhodne Bellu, jak psa pojmenoval, zachránit a odvádí ji do vzdálené Velké soutěsky. Jeho plány překazí lavina. Bella, která svým tělem chlapce zahřívá, ho zachrání. Dojemný a krásný příběh je znám i z francouzského televizního zpracování z roku 1965.Nahrávka vznikla podle knihy Cécile Aubryové Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou, vydané nakladatelstvím Mladá fronta v roce 1970. Le refuge du Grand Baou © 1965 by Hachette Livre. Z francouzského originálu Belle et Sébastien Le refuge du Grand Baou přeložila Alžběta Bendová. Translation © Alžběta Bendová, 1970. Čte Otakar Brousek. Režie, zvuk Nikolaj Ivaskiv. Zvukové předěly Jan Tichý. Technická redakce Klára Vejda Melicharová. Vyrobilo studio Soundguru. Design obálky Diana Delevová. Úprava obalu pro CD Natalie Oweyssi. Odpovědný redaktor Vojtěch Machálek.Vydalo Tympanum, s. r. o., 2023.
Číst víc
Délka
4:24
Naše katalogové číslo
1923283
Jazyk
čeština
Nakladatel
Tympanum
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka