Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zvrácený - Jodi Ellen Malpas, XYZ, 2023

309 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Zvrácený

Tajemný hříšník

Potom, co Beau nechala svého snoubence u oltáře a odešla od miamské policie, nemá její život žádný směr. Smrt její matky byla označena za nehodu. Beau tomu nevěří, ale nemá... Číst víc

4,6 21 hodnocení
2. díl série
Tajemný hříšník
Věk
18+
Nakladatel
XYZ, 2023
544 stran
8-9 hodin čtení

Potom, co Beau nechala svého snoubence u oltáře a odešla od miamské policie, nemá její život žádný směr. Smrt její matky byla označena za nehodu. Beau tomu nevěří, ale nemá důkazy o opaku. Sžírá ji bezmoc a vztek... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

309 Kč

Skladem > 5 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

Dvě trýzněné duše, jedna smrtící hra. Kdo přežije?

Potom, co Beau nechala svého snoubence u oltáře a odešla od miamské policie, nemá její život žádný směr. Smrt její matky byla označena za nehodu. Beau tomu nevěří, ale nemá důkazy o opaku. Sžírá ji bezmoc a vztek. Dokud nepotká Jamese, muže, který se zdá být stejně rozervaný jako ona. A přestože působí chladně, probouzí v ní city. Potěšení. A touhu, které se nedá odolat. Beau však netuší, že James stojí před osudovým rozhodnutím: Buď se jí svěří se svým nejtemnějším tajemstvím, nebo ji bude muset zabít.
Číst víc
Originální název
The Unlawful Men 2: The Enigma
Počet stran
544
Vazba
pevná vazba
Rozměr
130×200 mm
Hmotnost
632 g
ISBN
9788076833401
Rok vydání
2023
Edice
Flirt
Věkové doporučení
18+
Naše katalogové číslo
1920905
Styl
erotický, romantický
Jazyk
čeština
Překlad
2. díl série
Tajemný hříšník
Nakladatel
XYZ
Pro koho
pro ženy, pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

21 hodnocení

15
4
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Diana Čižmárová
Neověřený nákup
14.10.2023
Skvelé
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Naozaj skvelá kniha avšak toľko zbytočného sexu naozaj nemám rada.. doslova som preklikavala a lietala očami kde už ten sex skončí nech idem naspäť do príbehu.. kľudne to mohlo byt kratšie aj o 100 strán Číst víc
28.9.2023
4,5/5
Neviem, ako vy, čo ste čítali obe časti, ale mne táto časť sadla viac ako prvá. Aj keď nie vždy som vedela v určitých situáciách pochopiť Beau, pretože som zo začiatku mala problém s jej protichodným správním Ale som rada, že sa postupne jej zmýšľanie vyvíjalo k lepšiemu. Mne sa príbeh každou kapitolou páčil vždy o čosi viac.

Beau aj James si nesú so sebou svoje vlastné problémy alebo skôr životné udalosti, ktoré ich veľmi ovplyvnili, a tiež v podstate bojujú vlastným spôsobom za spravodlivosť, takže ani jeden z nich to nemal ľahké. Ich životné situácie, a to, ako ich to všetko ovplyvnilo ma na tom najviac bavilo, keďže ani od jedného z nich som nevedela, čo môžem čakať. A aj samotný príbeh bol v niektorých častiach pre mňa veľmi prekvapivý.


Jodi jednoducho vie vytvoriť skvelé spojenie medzi hrdinami a ani Beau s Jamesom neboli výnimka, pretože chémia medzi nimi bola neskutočná, a to ich spojenie som si neskutočne užívala. Najmä starostlivého Jamesa som žrala.

Zároveň množstvo udalostí v knihe ma doslova šokovalo, najmä zistenie, kto za všetkým je. Toto bola doslova bomba.
Aj keď ma príbeh v podstate otvorený koniec, verím, že tretia časť nám mnohé ozrejmí.
Číst víc
18

Som mamina na materskej ktora miluje čítanie kníh. Uprednostňujem romany alebo young adult.

Slávka Beňáková
Ověřený zákazník
27.9.2023
Prečítala som si aj druhý diel série Tajemný hříšník od Jodi Ellen Malpasovej. Priznám sa, že prvý diel série sa mne osobne páčil viacej. Pri tejto knihe som asi tak so polovice knihy mala pocit, že sa tam deje dookola to isté. Až od polovice knihy som sa do toho poriadne začítala a bolo to pre mňa zaujímavejšie. Pri niektorých veciach ktoré si pre čitateľa autorka prichystala som bola prekvapená a neočakavala som ich. Beau a Kelly boli zaujímave postavy a v istých veciach tak odlišne, že ich vzťah bol prekvapujúci. Beau som mala v istých chvíľach problém pochopiť.
Veľmi ma potešilo, že sa v knihe spomínali aj postavy z prvého dielu, takto ja to mám veľmi rada.
Tento druhý diel skončil viacej otvorene ako prvý diel a o to viac som zvedavá na treti diel.
Číst víc
patricia
Neověřený nákup
17.8.2023
SKVELA
Kniha rovnako uzasna ako prvy diel... Nevedela som sa od nej odtrhnut....nejake nove info ohladom prekladu 3.dielu ? Číst víc
25.6.2023
Jodi Ellen Malpas:Zvracený.
Uzastna kniha!!Napätie,vasen a pritazlivost medzi hlavnymi postavami Kelleho(Enigmou) a Beau bola chytlavá.Ked sa zacali provokovat a hadat zabijak s byvalou policajtkou,to bolo iskrenia:-)
Minulé mesiace,az roky dozadu mali obaja velmi tazké,narocné a prisli o najblizsich..Pohanala a zblizovala ich teda zloba,nenavist,smútok a pomsta.
Vedlajsie postavy im v tom budu pomahat(hlavné hviezdy z prveho dielu).
A ako to cele dopadne a ci dobro porazí zlo,ci sa pomstia a oni sa budu moct vo svojich zivotoch pohnut dalej,si urcite precitajte.Vrelo odporucam.Dakujem.
Číst víc

Jodi Ellen Malpas

Číst víc

Nakladatelství XYZ

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass