Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Archandělé - bytosti světla - Maria Hulke Waltraud, Tenno, 2005

179 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Archandělé - bytosti světla - Maria Hulke Waltraud, Tenno, 2005
Archandělé - bytosti světla - Maria Hulke Waltraud, Tenno, 2005

Archandělé - bytosti světla

Zasvěcení do lásky a světla archandělů

Andělé jsou v kurzu. Ale to jim neubírá nic na jejich původní síle, kterou je možno pocítit, když se jí lidé začnou oddávat a otevřou se pomoci a podpoře. Andělé jsou pomocné... Číst víc

Nakladatel
Tenno, 2005
Počet stran
148

Andělé jsou v kurzu. Ale to jim neubírá nic na jejich původní síle, kterou je možno pocítit, když se jí lidé začnou oddávat a otevřou se pomoci a podpoře. Andělé jsou pomocné ruce světla, po kterých člověk vděčně sáhne... Číst víc

  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Více o knize

Andělé jsou v kurzu. Ale to jim neubírá nic na jejich původní síle, kterou je možno pocítit, když se jí lidé začnou oddávat a otevřou se pomoci a podpoře. Andělé jsou pomocné ruce světla, po kterých člověk vděčně sáhne.

Dodávají hledajícím naději, že mohou být spolutvůrci svého bytí a ne otroky nežádoucího osudu, který neodpovídá plánu jejich vlastní duše.

Autorka zde popisuje podstatu sedmi velkých archandělů a jejich moci poskytnout nám pomoc, když jim otevřeme svá srdce a zaměříme na to své vědomí.

Sedm barevným paprsků z bílého světla představuje jemnohmotné spojení s vyšší sférou archandělů a slouží jako mosty, které nám umožní vstoupit do přímého kontaktu s archandělem a zažít jeho laskavou náklonnost.

V této knize najdeme řadu cenných podnětů, jak pozvat archanděly, aby se stali našimi průvodci životem a my mohli pocítit jejich pomocnou ruku. K tomu patří mimo jiné i materializační rituál, ceremonie realizace přání, návod k harmonizaci systému čaker, magnetizace jemnohmotného silového pole a tejně tak i zvýšení energie pomocí denní pečeti, drahokamů a zvuků.

Závěr tvoří nádherná energická meditace archandělů.

Tato kniha je hodnotným dárkem pro všechny ty, kteří touží na své cestě za světlem po spirituální pomoci, aby mohli lépe rozpoznat svůj cíl a rychleji jej dosáhnout.
Číst víc
Počet stran
148
ISBN
8090359205
Rok vydání
2005
Naše katalogové číslo
40705
Jazyk
čeština
Nakladatel
Tenno
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“