Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Daleké cesty - Robert A. Monroe, Lott, 2003

279 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Daleké cesty

Výpravy za hranice reality

Robert Monroe velice zajímavě popisuje osobní zkušenosti s astrálním putováním (OOBE – Out-of Body Experience – mimotělesná zkušenost)... Číst víc

4,8 13 hodnocení
Nakladatel
Lott, 2003
Počet stran
310

Robert Monroe velice zajímavě popisuje osobní zkušenosti s astrálním putováním (OOBE – Out-of Body Experience – mimotělesná zkušenost)... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Robert Monroe velice zajímavě popisuje osobní zkušenosti s astrálním putováním (OOBE – Out-of Body Experience – mimotělesná zkušenost). Byl to úplně obyčejný člověk, ničím výjimečný americký úředník. Měl vysokoškolské vzdělání, byl ženatý, měl děti. Svou první OOBE zažil ve věku 43 let. Jednoho dne Robert začal z ničeho nic cítit podivné vibrace v těle. Pak se mu několikrát stalo, že ležel na pohovce a najednou se vznesl ke stropu svého pokoje, nebo viděl a slyšel své známé, kteří se bavili na ulici, ale když se pokusil zapojit do rozhovoru, zjistil, že ho nevidí ani neslyší.

Robert se těchto příznaků nejprve bál a hledal pomoc u lékařů a psychiatrů. Ti mu ale oznámili, že je zcela zdravý a normální. Pak začal své nové schopnosti zkoumat, vedl si o svých cestách podrobné zápisky.

V sedmdesátých letech se Monroe začal zabývat OOBE a jinými parapsychickými jevy profesionálně. Zkoumání těchto "výletů" do jiné reality bylo začátkem hlubokého vědeckého výzkumu v oblasti lidské psychiky, psychologie i filozofie bytí, čemuž později Monroe zasvětil celý svůj život. Robert Monroe je autorem řady patentů a vynálezů, je zakladatelem světově proslulého Monroova Institutu aplikovaných věd (The Monroe Institute, Virginia, USA) a je autorem knih Cesty mimo tělo, Daleké cesty a Návrat k pramenům.

Monroovy popisy cest jsou velmi zajímavé a člověk má chuť je vyzkoušet na vlastní kůži. Díky Monroem objevené metodě Hemi-Sync (synchronizace hemisfér) takovou možnost má každý.

Kniha Daleké cesty sestává z desítek případů lidí, jež Monroe (včetně sebe sama) uvedl do stavu vědomí odděleného od hmotného těla. Tak je podáván ucelený obraz reality z pohledu mimo tuto fyzickou úroveň bytí. To vše nejenom v naší časoprostorové realitě, ale také formou vhledů do minulosti a nejméně do jedné linie budoucnosti naší Země.

Ve zjištěních Roberta Monroa se setkávají střípky jádra náboženských ideologií celého světa, jakož i podstata všech pokročilých výzkumů vědomí za posledních sto let. Svou informační hloubkou kniha přesahuje vše, co bylo v této oblasti dosud publikováno a vnáší jasno do mnoha úrovní lidského bytí. Zde najdete odpovědi na většinu nejdůležitějších existenciálních otázek – Kdo jsme? Proč jsme tady? Kam míříme? Zda existují minulé životy a život po smrti? Kdo a ;za jakým účelem nás stvořil? Kniha odpovídá na otázky jak lidí hluboce věřících, tak ateistů. I když po přečtení této knihy pro ateizmus nezůstává žádný důvod.
Číst víc
Originální název
Far Journeys
Počet stran
310
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
140×200 mm
Hmotnost
387 g
ISBN
8090319335
Rok vydání
2003
Naše katalogové číslo
39761
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Lott
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

13 hodnocení

12
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

XoNoX
Neověřený nákup
29.10.2010
Kvalitne pokracovanie
Druha kniha od Monroea je dobrym nadviazanim na jeho prvu cast Cesty mimo telo. Pokial v prvej knihe pisal najme o zaciatkoch experimentovania kde popisoval fakty a zazitky ci uz prijemne alebo znepokojujuce az desive. Tato kniha tych desivych casti obsahuje urcite menej. Je tu viac rozpisanych zazitkov z OOBE. Urcite si precitam aj treti diel. Číst víc

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry