Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Necronomicon - Howard Phillips Lovecraft, Gollancz, 2008

658 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Necronomicon - Howard Phillips Lovecraft, Gollancz, 2008
Necronomicon - Howard Phillips Lovecraft, Gollancz, 2008

Necronomicon

'H.P. Lovecraft's reputation has grown tremendously over the decades, and he is now commonly regarded as one of the most important horror writers of the 20th century, exerting... Číst víc

5,0 10 hodnocení
Nakladatel
Gollancz, 2008
896 stran
12-13 hodin čtení

'H.P. Lovecraft's reputation has grown tremendously over the decades, and he is now commonly regarded as one of the most important horror writers of the 20th century, exerting an influence that is widespread, though often indirect... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

658 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Necronomicon - Howard Phillips Lovecraft, Gollancz, 2008
658 Kč

Více o knize

H.P. Lovecraft's reputation has grown tremendously over the decades, and he is now commonly regarded as one of the most important horror writers of the 20th century, exerting an influence that is widespread, though often indirect. H.P. Lovecraft's tales of the tentacled Elder God Cthulhu and his pantheon of alien deities were initially written for the pulp magazines of the 1920s and '30s. These astonishing tales blend elements of horror, science fiction and cosmic terror that are as powerful today as they were when they were first published. This handsome leatherbound tome collects together the very best of Lovecraft's tales of terror, including the complete Cthulhu Mythos cycle, just the way they were originally published. It will introduce a whole new generation of readers to Lovecraft's fiction, as well as being a must-buy for those fans who want all his work in a single, definitive, highly attractive volume.
Číst víc
Počet stran
896
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
155×235 mm
Hmotnost
1211 g
ISBN
9780575081574
Rok vydání
2008
Naše katalogové číslo
119180
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Gollancz
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

10 hodnocení

10
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

11
Children of Time - Adrian Tchaikovsky, 2016
Právě čtu
Children of Time

nájdete ma na instagrame @knihohry a FB knihohry Zbožňujem fantasy, ktoré dokáže človeka odpútať od problémov, starostí a všednosti reálneho sveta, ale nepohŕdnem ani históriou a geografickou literatúrou. Momentálne čítam nemecké knihy v zmysle hesla : Dva v jednom (umenie a vzdelanie)

Veronika M
Ověřený zákazník
9.12.2022
Klasika
Kniha nepotrebuje litre krvi na to, aby bola dobrým (a hlavne) kvalitným hororom. Lovecraft sa vo väčšine poviedok pohráva so psychikou človeka, s jeho vnímaním reality, predstavami a fantáziou.
Zároveň vytvoril svoj svet s vlastnými Old ones, mýtmi..., z ktorých dnes ťažia rôzne oblasti (existujú board games a lcg games s touto tématikou, ktoré tiež odporúčam).
Kniha je krásne hrubá, plná poviedok s dobrou atmosférou, ktoré čitateľa nútia i zamyslieť sa. Čo je pravda a čo len sen?
Číst víc
Branislav Zorkócy
Ověřený nákup
6.12.2020
Výborne zhrnutie, občasne ilustrácie ma milo prekvapili. Je to poriadna buchla, neodporúčam na cestovanie.

Knihu som objednával cez eshop a dorazila o 2 týždne skôr ako predpokladal predajca, takže výborne.

Pre úplnosť príbehov je potrebné dokúpiť Eldritch Tales.
Číst víc
Ildiko Danko
Ověřený zákazník
5.5.2020
Pekný deň želám. Nevedela, kam vám to napísať, teda sa pokúsim takto. Veľmi, veľmi by som chcela Necronicum od Lovecrafta, ale v češtine, alebo slovenčine. Prosím, ak sa dá u vás objednať, odložiť, prosím dajte vedieť. Od vás vlastním všetky tituly a som nadmieru spokojná, len akurát táto kniha je moja veľká túžba. Ďakujem a želám pekný deň. Ildiko Danko Číst víc
Mira
Neověřený nákup
22.9.2019
Kniha sa perfektne číta, stránky zhltnete na jeden dúšok. Vrelo odporúčam najmä milovníkom otvorených koncov. Číst víc

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen