Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Elements Of Pizza - Ken Forkish, Random House, 2017

590 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Elements Of Pizza - Ken Forkish, Random House, 2017
The Elements Of Pizza - Ken Forkish, Random House, 2017

The Elements Of Pizza

good pizza is magic. Something indescribably wonderful happens when you combine crust, tomato, and cheese and bake them to melted perfection. In this highly anticipated cookbook... Číst víc

Nakladatel
Random House, 2017
Počet stran
256

good pizza is magic. Something indescribably wonderful happens when you combine crust, tomato, and cheese and bake them to melted perfection. In this highly anticipated cookbook... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

590 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 906 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
The Elements Of Pizza - Ken Forkish, Random House, 2017
590 Kč

Více o knize

good pizza is magic. Something indescribably wonderful happens when you combine crust, tomato, and cheese and bake them to melted perfection. In this highly anticipated cookbook, Ken Forkish—owner of the beloved restaurant Ken's Artisan Pizza in Portland, Oregon; the James Beard and IACP Award-winning author of Flour Water Salt Yeast; and one of the most trusted baking authorities in the country—proves that amazing pizza is within reach of any home cook. The Elements of Pizza breaks down each step of the pizza-making process, from choosing a dough to shaping your pie to selecting cheeses and toppings that will work for your home kitchen setup. Forkish offers more than a dozen different dough recipes—same-day "Saturday doughs" that you can make in the morning to bake pizza that night, levain doughs made from a naturally fermented yeast starter, and even gluten-free dough—each of which results in the best, most texturally sublime crust you've ever made at home. His clear, expert instructions will have you shaping pies and loading a pizza peel with the confidence of a professional pizzaiolo. And his innovative, seasonal topping ideas will surprise and delight any pizza lover—and inspire you to create your own signature pies, just the way you like them.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
212×261 mm
Hmotnost
1096 g
ISBN
9781607748380
Rok vydání
2017
Naše katalogové číslo
854903
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Random House
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover