Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Případ na Zlaté horečce - Jan Frána, Klika, 2021

277 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Případ na Zlaté horečce - Jan Frána, Klika, 2021
Případ na Zlaté horečce - Jan Frána, Klika, 2021

Případ na Zlaté horečce

Již čtvrtá autorova detektivka z trampsko-vodáckého prostředí. Celý kraj kdysi vzrušila série loupeží v klenotnictvích, zejména ta poslední, ze které si lupiči odnesli... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Klika, 2021
280 stran
4 hodiny čtení

Již čtvrtá autorova detektivka z trampsko-vodáckého prostředí. Celý kraj kdysi vzrušila série loupeží v klenotnictvích, zejména ta poslední, ze které si lupiči odnesli obzvlášť bohatou kořist. Pak ale byli odhaleni a zatčeni... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština

277 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 4 – 6 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024
Případ na Zlaté horečce - Jan Frána, Klika, 2021
277 Kč

Více o knize

Již čtvrtá autorova detektivka z trampsko-vodáckého prostředí.
Celý kraj kdysi vzrušila série loupeží v klenotnictvích, zejména ta poslední, ze které si lupiči odnesli obzvlášť bohatou kořist. Pak ale byli odhaleni a zatčeni. Jen jejich lup se nikdy nenašel.
Šéf lupičské bandy byl ve vězení zabit. A přitom to byl on, kdo lup ukryl a jediný, kdo věděl kde. Jeho kumpáni se po odpykání trestu postupně vracejí, a když je indicie zavedou na jedno tábořiště, ke svému nemilému překvapení zjistí, že už tam zlato hledá někdo jiný. Na čtyři stovky trampů se tam sjely, aby se na pár dní vrátily do časů dávno minulých a tábořiště proměnily v zlatokopecké městečko Dawson City.
Střet těchto dvou světů vede k vzniku mnoha kuriózních i humorných situací. Kdo ale nakonec najde mapu k lupu a tím i skutečné zlato?
Část lupu byla nalezena, Zlatá horečka skončila. Kde je ale zbytek? Peníze, drahé kameny, zbraně? Naši hrdinové se vracejí do kraje kolem Vlasákova, aby to objasnili. Zjišťují, že se o ukryté bohatství zajímá i někdo další. Na kraj padá stín, objevují se oběti. Komu se dá věřit a komu ne? Najde se lup a budou viníci potrestáni? A co skrývá tajemná mohyla, kde se podle pověsti má nalézat hrob samotného Attily?
Číst víc
Počet stran
280
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
130×200 mm
Hmotnost
440 g
ISBN
9788076660175
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
851165
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Klika
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Monika
Neověřený nákup
8.6.2021
Vtipné s výborným opisom trampského a vodáckeho prostredia
Zase vtipné s excelentným opisom prostredia a kempovania ako aj výborný opis jednotlivých postav a nálad pri jednotlivých dejoch. Na rozdiel od prechádzajúcich knih je tu však kriminálna zápletka menej napínavá a nezačína hneď od začiatku a preto som dala len 80%. Ináč, perfektne ako vždy, a zase ľutujem, že to nikto nesfilmuje. Číst víc

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“