Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

S chutí
E-kniha

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého. Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a... Číst víc

Nakladatel
Pointa, 2021
Počet stran
296

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého. Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

389 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
S chutí - Veronika Žmolilová, Pointa, 2021
E-kniha
389 Kč

Více o eknize

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého.
Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte snídani, oběd či večeři. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Jídla nejsou nijak složitá na přípravu, naopak, některé z nich vám zaberou jen chvilku a k jejich přípravě budete potřebovat jen běžně dostupné suroviny. Inspiraci v knize můžete hledat celý rok, obsahuje totiž řadu sezonních dobrot.
Číst víc
Počet stran
296
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1912343
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Pointa
Pro koho
pro hospodyňky, pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“