Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Batman Svatba - Tom King, Crew, 2020

293 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Batman Svatba - Tom King, Crew, 2020
Batman Svatba - Tom King, Crew, 2020

Batman Svatba

Batželství je konečně tady! Bats a Cat se spolu utkávali po celé dekády – a zuby a nehty se bránili tomu, aby bojovali bok po boku. A když k tomu nakonec přece jen došlo, na... Číst víc

Nakladatel
Crew, 2020
Počet stran
176

Batželství je konečně tady! Bats a Cat se spolu utkávali po celé dekády – a zuby a nehty se bránili tomu, aby bojovali bok po boku. A když k tomu nakonec přece jen došlo, na povrch vybublaly jejich skutečné vzájemné city… a teď se Batman s Catwoman... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

293 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 7 – 9 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024
Batman Svatba - Tom King, Crew, 2020
293 Kč

Více o knize

Batželství je konečně tady! Bats a Cat se spolu utkávali po celé dekády – a zuby a nehty se bránili tomu, aby bojovali bok po boku. A když k tomu nakonec přece jen došlo, na povrch vybublaly jejich skutečné vzájemné city… a teď se Batman s Catwoman chystají, aby svůj svazek zpečetili svatbou století. Ale pro tyhle dva osudem stíhané bojovníky se zločinem nemůže být nic jednoduché. Zatímco se Bruce a Selina chystají, že do toho praští, do příprav jim vpadne časem poskakující superhrdina Booster Gold se smrtelně nebezpečnou misí, která oba hrdiny vrhne do víru časoprostorového kontinua a hrozí, že úplně všechno zničí. A přestože se gothamský nejznámější pár snaží udržet veselku stranou od všech svých nepřátel, Batmanova největší nemesis nehodlá zůstat sedět v koutě. Joker se rozhodne, že Batmanovi půjde za svědka – a je jasné, že kam vražedný klaun vkročí, tam okamžitě vypukne chaos. Jeviště pro událost, která navždy změní osud dvou nejikoničtějších komiksových postav, je připraveno!

V ruce držíte oficiální pozvánku na SVATBU, další komiksovou knihu ze série BATMAN, která vznikla spoluprací oceňovaného scenáristy TOMA KINGA (MISTER MIRACLE) a legendárního batmanovského kreslíře TONYHO S. DANIELA (DEATHSTROKE), a také za přispění MKIELA JANÍNA (GRAYSON) a celého zástupu dalších talentovaných hostů, kteří také přijali pozvání. Kniha obsahuje sebrané sešity BATMAN č. 45-50 a DC NATION č. 0.
Číst víc
Počet stran
176
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
168×258 mm
Hmotnost
474 g
ISBN
9788074499746
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
824667
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Nakladatel
Crew
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson